פורסם 2006 בנובמבר 1619 שנים שלום לכולם!אז ככה יש לי בעייה מוזרה ומעצבנת במשחקים...קודם כל יש לי 6800 gt1024 ראםפנטיום 4 3 גיגהרץעכשיו חשוב לציין שהבעייה קרתה לאחר שהתקנתי אקס פי מחדש( אבל הייתה קיימת גם ממזמן עם כרטיס מסך 5200)ולפני כן לא הייתה בעייה וגם בויסטה לא הייתה בעייההבעייה היא שנגיד אני משחק בפיר ואני מתקרב לריזה קיר או דלת ואני זז מהר מאוד עם העכבר ימינה שמאלה במהחירות אז כאילו הקיר כזה מרצד....כאילו נקטע כזה קשה להסביר....... לא נשאר ישרעכשיו הכל על מקסימום ולא הייתה בעייה לפני כמובן שעידכנתי אותו דרייבר בידיוק שהיה לפני כן הכ חדשוגם דיירט איקס של אוקטובר העדכני.........(גם פעם היה לי את אותה בעייה ב 5200 והסתדרהמישהו מבין בכלל למה אני מתכוון?והבעיייה אותו דבר גם ב prey
פורסם 2006 בנובמבר 1619 שנים מחבר איזה מוזר........ דווקא ששמתי את ה vsync על 0n הכל עבד ולא היה בעייה ושהוא על off יש בעייה לא מבין את זה זה לא אמור להיות ככה זה לא טוב יש למישהו מושג מה עושים.?
פורסם 2006 בנובמבר 1619 שנים מחבר כן אבל זה מאט את המשחקיות זה לא נורמלי להפעיל כי פעם לא הייתי צריך להפעיל..ןלמשל ב prey יש גם תבעייה הזו ואי אפשר להפעיל...... אין אפשרות במשחק
פורסם 2006 בנובמבר 1619 שנים מחבר הצלחתי לשנות בדרייבר אבל זה מאט את הביצועים של הכרטיס מסךאיך מסדרים את הבעייה בלי זה? כמו שהיה לי לפני שהתקנתי ווינדוס?
פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים מחבר עכשיו הדלקתי בדרייבר ואין שום ריצודים אבל איך אני מסדר את זה בלי לגעת כמו שהיה לי פעם? יש למישהו מושג בבקשה?
פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים מחבר סליחה שאני מציק אבל זה עבר לדף 2 והבעייה לא נפתרה אני ממש מואסס מישהט נתקל בתופעה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.