עבור לתוכן

עוד הדגמת מחשב 4X4 סתם כדי לדעת מה כסף יכול לקנ�ות

Featured Replies

פורסם

אז אתה לא יודע, נכון? העיקר סתם לזבל את השכל...

לפחות תגיד אם זה מיועד לשוק הבייתי או לא.

לדעתי, חלק מההגדרה של "מיועד לשוק הביתי" זה מחיר סביר ביחס לתועלת כמכשיר נוסף בבית.

עם כל הכבוד, אני לא רואה את מחשב עם 4 מסכים (וכרטיסי מסך 8800 לכל אחד מהם) ו-12 הרד דיסקים נכנסים לקטגוריה הזאת.

אבל בכל אופן - המחיר בטוח לא מצדיק את ההשקעה, למי שכסף משנה לו.

פורסם

מה הקשר? למשל בINQ ראיתי כמה פעמים כתבים משתמשים במילה sucker...

ולגבי המחשב עצמו.

אני חושב שאני הולך להיחנק.... :::::::::::::oםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

אני מצטרף לשאלה של ילד עצלן, 4*4= 16, ועם זאת הם דיברו על שני מעבדים של ארבע ליבות, למרות שזה בכלל אמור להיות שני מעבדים כפולי ליבה, לא? ??? ??? ??? אני ממש לא מעודכן

ומה הקשר בין היכולת לשים ארבעה כרטיסי מסך ובין היכולת לשים שני מעבדים?

פורסם

זה מאפשר לשלב שני מעבדים שתומכים בטכנולוגיה (וכנראה עד 8 ליבות בסה"כ).

כרגע (ובזמן הנראה לעין) ל-AMD יש מעבדים לשוק הביתי עם 2 ליבות, ולכן המחשב יכול לעבוד עם 4 ליבות (במובן הזה, זה מקביל לקנסטפילד). בעתיד, אותו פיתרון יאפשר באופן מיידי 8 ליבות (ברגע שיהיה מעבד 4 ליבות שיתמוך בזה).

פורסם

לדעתי, חלק מההגדרה של "מיועד לשוק הביתי" זה מחיר סביר ביחס לתועלת כמכשיר נוסף בבית.

עם כל הכבוד, אני לא רואה את מחשב עם 4 מסכים (וכרטיסי מסך 8800 לכל אחד מהם) ו-12 הרד דיסקים נכנסים לקטגוריה הזאת.

אבל בכל אופן - המחיר בטוח לא מצדיק את ההשקעה, למי שכסף משנה לו.

ברור שהם שמים הרבה מסכים.

איך אחרת הם יגרמו לך להגיד "וואו!! אני חייב אחד כזה!!" ?

שלא לדבר על זה שהם לא יוכלו להציג לך את כל הפעולות שהמחשב עושה בו זמנית ללא ריבוי מסכים.

הכרטיסים הגרפיים לא משמשים שום מטרה בהדגמה הזו - המעבד עושה את כל העבודה. (הם סתם בשביל ההתלהבות)

מה הקשר? למשל בINQ ראיתי כמה פעמים כתבים משתמשים במילה sucker...

אני מצטרף לשאלה של ילד עצלן, 4*4= 16, ועם זאת הם דיברו על שני מעבדים של ארבע ליבות, למרות שזה בכלל אמור להיות שני מעבדים כפולי ליבה, לא? ??? ??? ??? אני ממש לא מעודכן

ומה הקשר בין היכולת לשים ארבעה כרטיסי מסך ובין היכולת לשים שני מעבדים?

אכן הם אומרים sucker.

להבא אודה לך אם פשוט תגיד לייזי. ;)

לא אמרתי שהם לא יודעים חשבון (4*4=16) אלה שהם אומרים בסרטון שיש 8 ליבות במחשב הזה. (ז"א שני מרובעי ליבה)

אגב, באמת למה הם לא יודעים חשבון?? :silly:

פורסם

זה שני מעבדים כפולי ליבה, כלומר סה"כ 4 ליבות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים