פורסם 2006 בנובמבר 1619 שנים עוד הדגמה של AMD 4X4 עם 4 כרטיסים גרפיים (2 מהם 8800) 12 דיסקים ו 4 ישומים כבדים בו זמנית. . .http://www.dvorak.org/blog/?p=8018ציטוט שאהבתי:If you look inside of this sucker
פורסם 2006 בנובמבר 1619 שנים מחבר לפי מה שהם אומרים בתחילת הסרטון הם משווקים את המעבד בעוד חודש??which is going to be delivered by the end the monthכלומר בסוף החודש, אבל לא כדאי להתאכזב אם תהיה דחיה.
פורסם 2006 בנובמבר 1619 שנים חלום שמתגשם.קשה לדמיין שכוח עיברד כזה יהיה בכל בית עוד שנה/שנתיים.מדהים!
פורסם 2006 בנובמבר 1619 שנים לא הבנתי מה הקשר למעבד. מה שמדהים בזה, זה הציוד מסביב (מארז, כרטיסי מסך, מסכים, הרד דיסקים וכו').אם היה שם מעבד קנסטפילד היינו מקבלים פחות או יותר אותו דבר (לגבי ביצועים אין לי מושג כי לא דיברו על זה).
פורסם 2006 בנובמבר 1619 שנים לא הבנתי מה הקשר למעבד. מה שמדהים בזה, זה הציוד מסביב (מארז, כרטיסי מסך, מסכים, הרד דיסקים וכו').אם היה שם מעבד קנסטפילד היינו מקבלים פחות או יותר אותו דבר (לגבי ביצועים אין לי מושג כי לא דיברו על זה).מציג שני סרטי HDמקודד סרט HD אחדומריץ WOW....זה לא אומר לך קצת על הביצועים?
פורסם 2006 בנובמבר 1619 שנים מחבר אם היה שם מעבד קנסטפילד היינו מקבלים פחות או יותר אותו דבר (לגבי ביצועים אין לי מושג כי לא דיברו על זה).את זה נדע רק בחודש הבא כשנראה מבחני ביצועים אמיתיים. בינתיים מה שאמרת הוא בגדר השערה בלבד לכאן ולכאן.
פורסם 2006 בנובמבר 1619 שנים אגב, נדמה היה לי שהם אומרים שיש 8 ליבות במחשב הזה, לא? ז"א שני מרובעי ליבה.(לא טרחתי לראות שוב ולוודא)מה המחיר המשוער? זה מיועד לשוק הבייתי נכון?
פורסם 2006 בנובמבר 1619 שנים נדמה לי שהם אומרים If you look inside of this stacker שזה בכלל הדגם של המארז.
פורסם 2006 בנובמבר 1619 שנים מבחינת המחיר, לדעתי המשפט האל-מותי תופס כאן - אם אתה שואל מה המחיר, אז כנראה שאתה לא תקנה את זה
פורסם 2006 בנובמבר 1619 שנים מבחינת המחיר, לדעתי המשפט האל-מותי תופס כאן - אם אתה שואל מה המחיר, אז כנראה שאתה לא תקנה את זה אז אתה לא יודע, נכון? העיקר סתם לזבל את השכל... לפחות תגיד אם זה מיועד לשוק הבייתי או לא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.