עבור לתוכן

7600GT בלי OC- צריך עצה ממבינים

Featured Replies

פורסם

קראתי ביקורות טובות על הלידטק שהוא מעולה ל- OC, אבל אני לא מתכוון לעשות OC בכלל ופה אני רוצה לשאול אתכם שאלה מאוד פשוטה:

יש לכם אפשרות לקנות כרטיס מסך 7600GT של אחת משתי החברות הבאות: לידטק או XFX כאשר אין הבדל במחיר, מה הייתם בוחרים כאשר לא מתוכנן OC.

תודה לעונים.

פורסם

לדעתי אין הבדל ביניהם - אני יודע שמהלידטק אנשים מאוד מרוצים

אני הייתי קונה את מי שזול יותר... ואם שניהם עולים אותו דבר הייתי מסתכל על שני דברים:

הבאנדל

ודבר שני לא פחות חשוב: מי זמין עכשיו... מי במלאי..

פורסם
  • מחבר

את הבאנדל של לידטק מצאתי באתר שלהם, אבל את XFX לא הצלחתי למצוא.

פורסם

תברר בחנות שבה אתה קונה

פורסם

לאחרונה פתחתי תרד לגבי ההשוואה בין 7600GT של Gigabyte לזה של Gainward :

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=217668.0

אני לא יודע לגבי החברות שאתה הצגת, אבל זה של Gainward התברר כבחירה מאוד מוצלחת ,

הוא גם בא עם קירור פסיבי מצויין של Arctic Cooling.

פורסם
  • מחבר

כן, קראתי את הדיון הזה, אבל בשבילי הוא לא רלוונטי כי ה Gainward יקר יותר ואני גם אישית מעדיף בלי קרור פסיבי.

פורסם

עם הXFX מגיע CALL OF DUTY 2, דרייברים, שני מתאמי DVI-VGA, כבל מתאם מהיציאת HDTV לקומפוננט, כבל SVIDEO.

זהו נראה לי

פורסם

ההבדל הוא של 30 ש"ח אבל אם הXFX מגיע עם COD-ll אז יכול להיות שהוא עדיף (אם אתה אוהב את המשחק הזה)

למרות שאין על קירור פסיבי (שקט מבורך) והGainward מגיע עם זה של AC.

פורסם

כאילו מה הבעיה להוריד?

אם הוא רוצה להוריד שיוריד אם הוא לא רוצה להוריד שיקנה את -XFX

פורסם

אם xfx מגיע עם cod2, כדאי ללכת עליו, כי לידטק מביאים משחק מעפן (serious sam 2) ומשחק חינמי (TrackMania Nations, שדרך אגב זה משחק מעולה ואפשר להוריד אותו ולשחק בחינם ברשת).

אבל אם אתה לא מעוניין ב cod2 לך על leadtek, כי אני מאוד מרוצה משלי, וראיתי לא מזמן השוואות בין החברות של 7600gt, ולידטק יצאה החברה הכי טובה. אם אני ימצא את הקישור אני יביא.

טוב מצאתי אבל כנראה שזאת השוואה של איזה כרטיס הכי טוב לאוברקלוק, בכל מקרה, הנה הקישור: http://xtreview.com/review63.htm , התוצאות למטה. ואני לא יודע למה אבל אני לא הצלחתי להגיע למה שהם הגיעו באוברקלוק עם לידטק...

פורסם

לי יש את הXFX 7600GT (קניתי לפני שבוע) ולא קיבלתי COD2 :nono:

לא יודע מאיפה החלטתם את זה, אבל אין שום משחק בבאנדל של XFX

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים