עבור לתוכן

בעיה בהגדרת אינטרנט (כבלים) בנתב Linksys WRT54G

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מנסה להגדיר חיבור של אינטרנט זהב על נתב WRT54G אך ללא הצלחה. הוא נתקע על "Connecting", ולפעמים נותן הודעת שגיאה שאומרת בערך "Cannot get IP address from L2TP server". כמו כן, נתקלתי בבעיה נוספת: מדי פעם הנתב נתקע. לדוגמא, ברוב הפעמים שאני לוחץ על save setting הנתב מפסיק להגיב (אף דף שלו לא עולה יותר), ואני נאלץ לעשות לו ריסט. מצורף סקרינשוט של ההגדרות.

אשמח אם תוכלו לעזור.

תודה,

עדי.

[attachment deleted by admin]

פורסם

אני מניח שמדובר על גרסת חומרה 5(הגרועה מאוד!) של הנתב הזה.

עדכן לגרסת הקשוחה הזאת (הכי עדכנית) ואז תוכל להתחבר ללא בעיות דרך l2tp לרשת הכבלים:

http://www.linksys.com/servlet/Satellite?c=L_Download_C2&childpagename=US/Layout&cid=1115417109974&packedargs=sku=1127782957298&pagename=Linksys/Common/VisitorWrapper

פורסם
  • מחבר

הנתב דיי חדש, זה יהיה מוזר אם זו הבעיה. בכל אופן, אני אשמח לשמוע עוד רעיונות כי אין לי דרך לבדוק הכל באופן מיידי (הנתב אצל חבר).

פורסם

מה זה קשור שהנתב הוא חדש? הגרסה הזאת שלו באה עם הגרסה הזאת של הקושחה.

פורסם

אז מה.

1-תעלה לפה תצלום מסך מ-status של הנתב.

2-זה שאומר שהוא חדש ואתה רואה בו אפשרות של חייגן l2tp,לא מבטיח לך בכלל שהוא מותאם לעבוד למול רשת הכבלים בארץ.לכן,אתה חייב לעדכן את קושחת הנתב לגרסה הכי אחורנה שתומכת בחייגן l2tp עבור חיבור לכבלים בארץ.

3-אם יש לך אפשרות,להחזיר את הנתב הזה ולעבור ל-GL או לכל נתב אחר(compex np27g או tp-link או אדמיקס 6204wg).

פורסם
  • מחבר

חשבתי שנתב חדש יגיע עם גירסת קושחה עדכנית. אין בעיה, אני אנסה לעדכן. לחבר אין אפשרות להחליף את הנתב, הוא הגיע מאוד בזול באיזו קומבינה. לגבי סקרינשוט, כשאני אהיה אצל החבר. תודה בינתיים!

פורסם

גירסת ה G של הנתב באה עם Firmware סטנדרטי שעושה די הרבה בעיות עם רשת הכבלים...

עידכון אמור לפתור את הבעייה, ובגלל זה אני די ממליץ לקחת את ה GL שעולים כמעט אותו כסף

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

אני לעצמי הזמנתי GL, העניין הוא שהחבר הזה קנה בלי לשאול אף אחד.

פורסם

בעיקרון זה אמור להסתדר בעידכון קושחה

פורסם

יש לי את אותו הנתב , תגיד להם שיש לך בעיות ואתה רוצה חיבור ללא חייגן.

זה פותר 99.9% מהבעיות בנתב הזה.

פורסם

יש אפשרות להתקין את DD_WRT על הנתב הזה... כדאי לקרוא על זה, אולי זה יכול להועיל.

חוץ מזה - שבכל מקרה יינסה להחליף ל GL. ה G שונה גם מבחינת חומרה - במקום 16 MB זיכרון ב GL לו יש 8 , ו 2MB מקום לקושחה מול 4 ב GL.

פורסם

תלוי בגירסת ה Firmware וגם הם שונים מבחינת מהירות המעבד בחלק מהגירסאות

פורסם

תנסה להגדיר את החייגן בתור pptp ולא l2tp ככה פתרתי לחבר בעיה דומה עם נתב dlink 524 (נתב מעאפן)

וכן הדרך הכי פשוטה לפתור היא לבקש בלי חייגן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים