עבור לתוכן

האם לוח האם D946GZIS של אינטל תומך בדואל צ'אנל?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני (חושב) שזה מאשר.

בכל מקרה עכשיו דיברנו עם החנות וזה הגיע לטונים לא נעימים.

הם רוצים שאנחנו נשלח קודם את הזכרון והם ישלחו בחזרה, מסתבר שזה לא כל כך מוצא חן בעיני אבא שלי("נהלים").

המוכר טוען ש א נ ח נ ו מבזבזים לו את הזמן.

לול ::) אם רק הייתי מקבל ניקל על כל דקה שחיכיתי שהם ישלחו את הזכרונות כמו שהבטיחו.

ועכשיו גם מתחמקים מלתת לנו לדבר עם מנהל החנות.

זוהי רק ההתחלה.

LiorP23: כאב לי על ההודעה והתמונות, אז ערכתי רק את החלק שעובר על החוקים

[attachment deleted by admin]

• תגובות 38
  • צפיות 1.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תגידף קנית E6600 ?!

אם כן (לפי CPUZ) למה על ה946?! כבר התפרעת על המעבד, תוסיף עוד 180 שקל ללוח של אינטל טוב מבוסס 965 (או יותר בשביל ASUS או GIGABYTE ) ....

E6600 עוד בSINGLE CHANELLE .... לא חבל? אוי לחנות הזו!

אני מוכר את ה946 רק במערכות ENTRY LEVEL לC2D, לא יותר.... בטח לא מלביש E6600 עליו ועוד עם סטיק אחד :s07:

פורסם

למה זה שייך? טוב......

בכל אופן, דיברתי עם התמיכה באיסטרוניקס ועם אינטל אז ככה:

ה946GZ תומך ועובד ב1066MHZ FSB, בדוק, מאושר, גמור ובטוח.

לא כל דפי המידע באתר של אינטל מעודכנים ולכן הבילבול.

ה946 עובד ב1066 בדיוק כמו ה965.

ותאמין לי שרפתי לפחות שתי שעות עבודה בבירורים כדי שלא אוכל את הכובע :silly:

אל תאמין לי, תאמין לאינטל.

את זה צריך לברר מול אינטל עצמם ולא המשווקים

נראה מה אפשר לעשות בנושא, בכל מקרה, לא שווה לחסוך 100 שקל כאן

פורסם

את זה צריך לברר מול אינטל עצמם ולא המשווקים

נראה מה אפשר לעשות בנושא, בכל מקרה, לא שווה לחסוך 100 שקל כאן

ביררתי מול אינטל גם, רשמתי לך (גרמניה).

ההבדל הוא לא 100, הוא בדיוק 190 ש"ח, ובמערכות ENTRY LEVEL זה משנה והרבה (מסתבר...אנשים רבים על כל שקל). במערכת שהיא לא ברמת כניסה, אכן מומלץ בחום ללכת על ה965!

ליאור, אתה יכול לתת את אמונך בי, גם אם קשה... אני לא הגרלתי לך תשובות מהמכולת השכונתית ואני משתדל להיות אחראי ולא לזרוק שטויות לאויר.

אם תגלה משהו אחר אני אשמח לדעת פה או בפרטי.

פורסם
  • מחבר

זו הייתה התעקשות מיותרת של ההורים שלי. הסברתי לו שE6300(רבאק, אפילו פנטיום D) יספיק לצרכים המינימליים שלו אבל לא היה מוכן להקשיב.

הזיכרון כמובן היה אמור להגיע בדואל צ'אנל אבל כאמור..

לגבי הלוח לא מתוכנן שום אוברקלוק או עבודה במאמץ ולפי מה שהבנתי מהפורום כאן הלוחות של אינטל אמינים מאוד וזה בעצם מה שחיפשתי בשבילו, משהו פשוט ואמין שיעשה את העבודה בלי יותר מדי בעיות.

פשוט המצב כבר היה בלתי נסבל לעבודה שגרתית על המחשב העתיק שהיה עד עכשיו(P4 1.8 ).

היה עדיף ללכת על פחות מזה אבל אתה יודע איך זה שננעלים על משהו.

לגבי החנות :bash: נורא מעצבן. מילא היינו גרים קרוב לת"א כדי להחליף.. אבל כנראה שככה מנסים לסדר היום אנשים במדינה הזאת.

אגב הנה עוד כתבה שמצאתי על החנות הנ"ל. להתרחק כמו מאש. :nono:

http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3223104,00.html

פורסם

ביררתי מול אינטל גם, רשמתי לך (גרמניה).

ההבדל הוא לא 100, הוא בדיוק 190 ש"ח, ובמערכות ENTRY LEVEL זה משנה והרבה (מסתבר...אנשים רבים על כל שקל). במערכת שהיא לא ברמת כניסה, אכן מומלץ בחום ללכת על ה965!

ליאור, אתה יכול לתת את אמונך בי, גם אם קשה... אני לא הגרלתי לך תשובות מהמכולת השכונתית ואני משתדל להיות אחראי ולא לזרוק שטויות לאויר.

אם תגלה משהו אחר אני אשמח לדעת פה או בפרטי.

הנה הדעה האישית שלי:

הצ'יפסט תמך רק FSB 800, ומתישהו הוסיפו לו תמיכה ב-FSB 1066

אבל אם אינטל יכתבו באתר שהצ'יפסט תומך 1066, ומישהו קונה E6300 ומגלה שהוא עובד על FSB 800 ועל תדר של 1.4GHz זאת עילה לתביעה

אז מדובר סה"כ בכסת"ח (במקום כמו כל חברה אחרת, לכתוב שהתווספה תמיכה מ-Rev מסוים)

פורסם

הנה הדעה האישית שלי:

הצ'יפסט תמך רק FSB 800, ומתישהו הוסיפו לו תמיכה ב-FSB 1066

אבל אם אינטל יכתבו באתר שהצ'יפסט תומך 1066, ומישהו קונה E6300 ומגלה שהוא עובד על FSB 800 ועל תדר של 1.4GHz זאת עילה לתביעה

אז מדובר סה"כ בכסת"ח (במקום כמו כל חברה אחרת, לכתוב שהתווספה תמיכה מ-Rev מסוים)

יש שתי גרסאות חומרה, C1 וC2, יש שינוי בינהם,אבל לא בFSB... ובכול אופן נאמר לי שהתמיכה התווספה בעדכון ביוס, ולא בשינוי חומרתי (הרי לשם מה יצא בדיוק ה946?).

פורסם

946 יצא במקור כדי להיות אופציה זולה משלימה ל-E4200 שהפך בינתיים ל-E4300

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אוקיי, רק רציתי להגיד שבסופו של דבר אחרי המון זמן סופסוף הזכרונות הוחלפו ועובדים עכשיו בדואל(Aeneon, כנראה..שזה די פיכס לפי מה שקראתי, אבל שטויות) .. ובמקום לפתוח נושא חדש - לפי התמונה שהדבקתי מקודם- הFSB בסדר, או שהוא באמת רץ רק על 800 MHZ?(רויז'ן C1, ביוס ממרץ או יולי, תלוי לפי מה זה הולך בCPUZ)?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים