עבור לתוכן

מה ההבדלים העיקריים בין N73 לK800I?

Featured Replies

פורסם

לא מתכנן לקנות עכשיו פלאפון,אני עדין בהתחייבות ל3 שנים

אבל עיניין אותי

פורסם

אותו חרא...לך על הזול...ההבדלים הם שלאריקסון יש מצלמה לפי מה שהבנתי יותר טובה עם איזה טכנולוגיה של סוני....אבל בעיקרון זה כמעט טלפונים זהים...

אם אני קונה פלא היום זה הk610 חצי מחיר וכמעט אותם תכונות במכשיר מעולה. עדיף 2 פלאפונים טובים על אחד מצויין לדעתי לפחות.

פורסם

אפשר לקרוא להם "אותו חרא" אבל יש בינהם הבדלים גדולים, אחד עם מערכת הפעלה פתוחה ואחד עם סגורה, לכל אחד היתרונות והחסרונות שלו.

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל שהמערכת פתוחה או סגורה?

ואשמח לשמוע עוד הבדלים משמעותיים

פורסם

במערכת פתוחה אפשר להתקין תוכנות 'עצמאיות' כמו במחשב רגיל . בכול מקרה לסלקום יש מבצע שבו אתה לא משלם שנה שלמה מתוך ה3 שנים האלה

פורסם
  • מחבר

זאת אומרת אני יכול למשל להתקין BSPLAYER? או חבילת קודקים? דברים כאלה...?

פורסם

אצל מי יש מערכת הפעלה פתוחה ואצל מי סגורה?

פורסם

לנוקיה N73 יש מע' הפעלה Symbian "פתוחה" שבעצם מאפשרת להתקין עליה יישומים חיצוניים וזה יתרון משמעותי (למביני עניין). לא נראה לי שאפשר להתקין bsplayer אלא רק תוכנות שפותחו לסביבת הטלפון הנייד - מכאן שאם למשל אתה צריך תוכנה לנגן קבצי וידאו אתה לא צריך להסתמך על תוכנה אינטגרלית אחת אלא תהיה האפשרות לנסות כמה תוכנות שונות.

אם כבר הבדלים אז ל-n73 יש שני רמקולים חזקים.

פורסם

במערכת פתוחה אפשר להתקין תוכנות 'עצמאיות' כמו במחשב רגיל . בכול מקרה לסלקום יש מבצע שבו אתה לא משלם שנה שלמה מתוך ה3 שנים האלה

אבל החבילת דור שלישי עולה 8 שקל יותר מאורנג' והמחיר של הפלאפון יותר גבוה..מבירור שלי עם סלקום המחיר זהה לזה באורנג'..

פורסם

אם כבר הבדלים אז ל-n73 יש שני רמקולים חזקים.

אולי יחסית הם חזקים אבל שאתה בבית ספר ואתה שם על הכי גבוה אתה לא שומע כמעט כלום.

לא נראה לי שאפשר להתקין bsplayer אלא רק תוכנות שפותחו לסביבת הטלפון הנייד - מכאן שאם למשל אתה צריך תוכנה לנגן קבצי וידאו אתה לא צריך להסתמך על תוכנה אינטגרלית אחת אלא תהיה האפשרות לנסות כמה תוכנות שונות.

לדעתי התוכנה הכי טובה לנוקיה n73 היא SmartMovie אני משתמש בה ובנתיים היא נראה בסדר...ואפשר לשים שם גם כתוביות בעזרת המקודד שמקבלים עם התוכנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים