עבור לתוכן

מתי יגיע לארץ הX-FI החדשים--> ל GAMER??

Featured Replies

פורסם

^^

סוף סוף עוד מישהו שיודע על מה הוא מדבר!

תודה אנטולי.

אני מקווה שזה ישתיק אותכם טיפה aviv512 ו fighter.

כי באמת סתם השמצתם בלי לדעת על מה אתם מדברים.

nuff said.

אני מאוד מאוכזב ממך. אני מקווה שפעם הבאה אני לא יקדיש חצי שעה מהחיים שלי בשביל לנסות ולעזור למשהו כמוך.

• תגובות 50
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה היחיד פה בדיון שמחזיק מאנטולי אני לא

אם אתה לא מחזיק ממנו, אין לך ממש מישהו אחר להחזיק ממנו פה.

פורסם

לא פשוט מעצבן שהוא בא בגישה של אם אנטולי אמר אז עכשיו תשתקו

אני בדיון הזה שהוא במקור על כרטיס קול בכלל לא ניסיתי לשכנע אף אחד לקנות מערכת כזאת ולא ניסיתי להוכיח כלום פשוט מעצבן שהוא כאילו מלכלך על מערכות 7.1 על סתם

פורסם

אתה היחיד פה בדיון שמחזיק מאנטולי אני לא

אני שמח לשמוע מה אתה חושב עליי.

אני מאוד מאוכזב ממך. אני מקווה שפעם הבאה אני לא יקדיש חצי שעה מהחיים שלי בשביל לנסות ולעזור למשהו כמוך.

לא צריך להתאכזב aviv. אני מסכים שההודעה של LazyBoy לא הייתה במקום, וניתן היה להימנע מכתיבתה. אני בטוח שהוא לא ניסה לפגוע בכם חלילה וחס.

LazyBoy, לצורך שמירה על תרבות הדיון, אני חושב שעדיף יהיה אם תערוך את ההודעה שלך ותסיר את החלקים הלא רלוונטים שבה. במקרה הזה, מדובר בכל ההודעה :)

אין סיבה להשתיק אף אחד, זכותם המלאה להגיד כל מה שהם חושבים, במידת הצורך אתה יכול סך הכל לנהוג במדיניות ההבלגה.

Anatoli.

פורסם

ז'אקו :lol: :lol: שתהיה לי בריא! כל הכבוד איפה מצאת את זה? LazyBoy נראה שהבעיה נפתרה!

ז'אקו אני חייב לך ;)

חחחחח :xyxthumbs:

הכבל הזה הוא של קריאטיב ובטח כבר הבנתם - הוא מיועד לחבר ת'סאונד בלסטרים לרסיבר של קולנוע ביתי

עוד לא יצא לי להיתקל בו בארץ

אבל אם מישהו יודע שיידע אותנו

פורסם

נראה לי שאנשים פה נעלבים כאשר הם אלה שמנסים להעליב ולפגוע.

אז בוא נבהיר את העובדות:

לא פשוט מעצבן שהוא בא בגישה של אם אנטולי אמר אז עכשיו תשתקו

אני בדיון הזה שהוא במקור על כרטיס קול בכלל לא ניסיתי לשכנע אף אחד לקנות מערכת כזאת ולא ניסיתי להוכיח כלום פשוט מעצבן שהוא כאילו מלכלך על מערכות 7.1 על סתם

ממש לא.

אני אמרתי.

אנטולי רק חיזק את הדברים שלי. ואיפה ליכלכתי על מערכות 7.1?

אמרתי שלדעתי זה מיותר לקנות 7.1 אבל אני בטוח שיש אנשים שזה חשוב להם.

מזה השטויות האלה אין סרט שתומך ב 7.1 ?? הכרטיס קול הוא זה שדואג לפצל את הסאונד ל 7.1, כמובן שאם יש ברשותך דיסק מקורי לסרט דיוידי,

האיכות של הסאונד תהיה הרבה יותר טובה.

מוזיקה גם לא תומכת ב5.1 אז מה? קבצי mp3 אתה שומע בעיקר בסטריאו למרות שבעזרת הכרטיס קול אפשר גם לפצל לכל הרמקולים.

ההבדל בין 5.1 ל 7.1 זה שיש לך עוד שני רמקולים נוספים בצדדים, שזה מוסיף בהרבה! אתה נהנה יוצר מהיקף סראונד גדול יותר

על זה אנטולי אמר:

כמה שטויות שזה פשוט לא להאמין. למה לעזאזל לחבר 7.1?! מעבר לעובדה שאין סרטים שתומכים ב-7.1, אין מוזיקה שמוקלטת ב-7.1 ואין משחקים כמעט שתומכים ב-7.1 בצורה טובה יותר מאשר 5.1. בשניהם תקבל אותו הדבר כמעט.

עכשיו בואו נראה מה אני אמרתי:

אין אף סרט שתומך ב7.1

מוזיקה כמובן שאין

וגם רוב המשחקים לא תומכים בזה.

שלא לדבר על זה שההבדלים בין 5.1 ל7.1 הם די זניחים.

אז לקנות רסיבר קולנוע ביתי עם תמיכה ב7.1 בשביל כמה משחקי 3D SHOOTER? נשמע לי מיותר.

אבל אני בטוח שיש אנשים שלא מבינים איך אפשר בלי. הכל תלוי באוזן. (שלא לומר הקול תלוי באוזן ;))

הבנתם למה אמרתי לאנטולי תודה על החיזוק?

הוא אמר בדיוק אותו דבר.

וברור שלא ניסיתי להשתיק אף אחד, פשוט הרגשתי שמתקיפים אותי אישית בגלל שהעזתי להגיד שאני חושב ש7.1 לא שימושי.

די, מספיק לטחון מים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים