עבור לתוכן

מתי יגיע לארץ הX-FI החדשים--> ל GAMER??

Featured Replies

פורסם

ד"א זה הכבל שאתם צריכים כדי לחבר לרסיבר

lowres_htc.jpg

ז'אקו :lol: :lol: שתהיה לי בריא! כל הכבוד איפה מצאת את זה? LazyBoy נראה שהבעיה נפתרה!

ז'אקו אני חייב לך ;)

• תגובות 50
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ובנוגע לשאלה שלשמה פתחתי את האשכול... מישהו יודע??

לא.

אני ממליץ שתתקשר למספר חנויות ותשאל. (יהיה נחמד גם אם תפרסם פה)

ז'אקו, מה השם של הכבל + איפה מוכרים אותו?

בחוברת המצורפת שקיבלתי בנוסף מסבירים איך לחבר למערכת דיגיטלית של 2.1 בלבד.

ככה שככל הנראה אין תמיכה במערכת דיגיטלית של 5.1, או שיש והם לא מפרטים איך בדיוק.

גם ככה אין סיבה לחבר דיגיטלית לרסיבר.

לא יהיה לך סראונד במשחקים עם חיבור דיגיטלי כי הרסיבר לא יודע לפצל את הסאונד לערוצים.

בגלל זה בכבל שז'אקו הרבה יש כניסה נפרדת לכל ערוץ.

פורסם

מה זאת אומרת ל7.1 אין שימוש

אולי למוזיקה ולסרטים אין שימוש אבל במשחקים בסביבה תלת מימדית הכרטיס מתרגם לרמקולים את הצלילים לפי הכיוון שאתה מסתכל אליו ככה שאני יכול לשמוע מכל הכיוונים וזאת אחלה חווית משחק

אבל אני גיימר, כל אחד ומה שהוא

פורסם

אולי למוזיקה ולסרטים אין שימוש אבל במשחקים בסביבה תלת מימדית הכרטיס מתרגם לרמקולים את הצלילים לפי הכיוון שאתה מסתכל אליו ככה שאני יכול לשמוע מכל הכיוונים וזאת אחלה חווית משחק

אני מסכים איתך בכל מילה. זה באמת חווית משחק מדהימה. אני אישית סידרתי את הרמקולים במרחק מדוייק אחד מהשני ובאותו גובה,

מה עוד שגם סידרתי זוויות לרמקולים ככה שהם מכוונים בדיוק למרכז החדר, זה מדהים ללא ספק!

וlazyboy אני חושב שפתרנו לך את הבעיה. פשוט גש ותקנה\תזמין את הכבל הנ"ל. ותעדכן אותנו ;)

פורסם

אין אף סרט שתומך ב7.1

מוזיקה כמובן שאין

וגם רוב המשחקים לא תומכים בזה.

שלא לדבר על זה שההבדלים בין 5.1 ל7.1 הם די זניחים.

אז לקנות רסיבר קולנוע ביתי עם תמיכה ב7.1 בשביל כמה משחקי 3D SHOOTER? נשמע לי מיותר.

אבל אני בטוח שיש אנשים שלא מבינים איך אפשר בלי. הכל תלוי באוזן. (שלא לומר הקול תלוי באוזן ;))

הערה: שים לב שאני מדבר על חיבור רסיבר למחשב, לא על איזה סט רמקולים שמיועדים למחשב וטו לא.

פורסם

מזה השטויות האלה אין סרט שתומך ב 7.1 ?? הכרטיס קול הוא זה שדואג לפצל את הסאונד ל 7.1, כמובן שאם יש ברשותך דיסק מקורי לסרט דיוידי,

האיכות של הסאונד תהיה הרבה יותר טובה.

מוזיקה גם לא תומכת ב5.1 אז מה? קבצי mp3 אתה שומע בעיקר בסטריאו למרות שבעזרת הכרטיס קול אפשר גם לפצל לכל הרמקולים.

ההבדל בין 5.1 ל 7.1 זה שיש לך עוד שני רמקולים נוספים בצדדים, שזה מוסיף בהרבה! אתה נהנה יוצר מהיקף סראונד גדול יותר

ושוב אני לא מבין אותך מה הכוונה משחקים לא תומכים בזה.. הכרטיס קול הוא זה שדואג לפצל את מה שאתה שומע לכלל הרמקולים,

אם לדוגמא תבצע סיבוב של 180 מעלות על המקום במשחק כלשהו אתה יכול להרגיש בהחלט את כל הרמקולים.

בקיצור תעשה מה שנראה לך, גם 5.1 זה טוב לא אמרנו שלא!

פורסם

לייזי בוי מה נכנסת לסרטים

מה רסיבר, מה עשית סרט פה

בסך הכל רמקולים 7.1 שמחוברים אנלוגית לכרטיס קול

משחקים לא תומכים 7.1?

במשחקים הסאונד הוא אנלוגי, אתה תקבל את הצלילים בזמן אמת ולא מקודד מראש כמו בסרטים

תעשה לי טובה אף אחד לא אמר לך לקנות 7.1 אז תפסיק ללכלך טוב?

פורסם

מי מלכלך? :nixweiss:

אמרתי שלדעתי / לצרכים שלי אין טעם לקנות יותר מ5.1

ואני מדגיש שוב שאני צופה בסרטי DVD דרך המחשב ולכן אני מחבר אותו לרסיבר של קולנוע ביתי - ולא למערכת רמקולים קטנה.

ויותר מזה, אמרתי שאני בטוח שיש כאלה שבעינהם 7.1 זה MUST ולא מבינים איך אפשר בלי.

בקיצור, שתה מים ותרגע. :xyxthumbs:

פורסם

נמאס לי ממים בא לי קולה

ואני התעצבנתי בכלל שאמרת את המשפט על זה שאתה בטוח (במאה אחוזים?) שאין הבדל גם בהקשר למשחקים

ובאמת לא צריך יותר מ5.1 לסרטים בסלון

משתי סיבות

זה בסך הכל עוד אפקטים זה לא משהו בזמן אמת

ברוב הסלונים יש קיר מקדימה וקיר מאחורה, אנשים לא יתחילו לשים מעמדים בצדדים

ככה שיש רק 5.1

ואנשים גם קונים 6.1 כי זה מעשיר את הסאונד עם עוד רמקול אחד באמצע מאחורה וזה גם נתמך בהרבה סרטים היום בפסקול dts

7.1 זה לגיימרים שחיים בחדרים קטנים כמו שלי

3 על 3

רמקולים ב7 מקומות

כמו סאונד קיוב

זה כל מה שרציתי להגיד

אני לא יכול לספור את הפעמים שזה ששמעתי מישהו מהצד השני של הקיר בא כדי לעשות סיבוב ולהיכנס בי מאחורה הציל אותי

ואני כרגע בכלל משחק בworld of warcraft שגם שם יש 7.1 באיכות מעולה

בעיקרון רק משחקים שלא תומכים בopenAL או משחקים שלא תומכים בdirectsound 3d הם משחקים שלא יוכלו להציג

אפילו בhl1 יש 7.1

פורסם

נמאס לי ממים בא לי קולה

ואני התעצבנתי בכלל שאמרת את המשפט על זה שאתה בטוח (במאה אחוזים?) שאין הבדל גם בהקשר למשחקים

וגם רוב המשחקים לא תומכים בזה.

::)

פורסם

רוב המשחקים לא תומכים בזה? מאיפה הבאת את העובדה הסתומה הזאת?!

יש לך בכלל 7.1 שאתה מדבר?

פורסם
:lol: :lol: :yelclap:
פורסם

כמה שטויות שזה פשוט לא להאמין. למה לעזאזל לחבר 7.1?! מעבר לעובדה שאין סרטים שתומכים ב-7.1, אין מוזיקה שמוקלטת ב-7.1 ואין משחקים כמעט שתומכים ב-7.1 בצורה טובה יותר מאשר 5.1. בשניהם תקבל אותו הדבר כמעט. מעבר לזה, צריך חדר באורך הגלות בשביל שיהיה שווה לקנות 7.1. וגם אז צריך שהמחשב יהיה ממוקם באמצע החדר בדיוק בשביל שיהיה שווה להשתמש ב-7.1. תחבר את הרסיבר בקלילות עם 3 כבלים סטנדרטיים של mini-pl-->2xRCA וזהו.

Anatoli.

פורסם

^^

סוף סוף עוד מישהו שיודע על מה הוא מדבר!

תודה אנטולי.

אני מקווה שזה ישתיק אותכם טיפה aviv512 ו fighter.

כי באמת סתם השמצתם בלי לדעת על מה אתם מדברים.

nuff said.

פורסם

אתה היחיד פה בדיון שמחזיק מאנטולי אני לא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים