פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים אתה יודע אתה גם יכול לקנות גם לקנות קטנוע 150 סמק הרי גם ככה אסור לסוע מחוץ לעיר ביותר מ 120 קמש ...אבל תמיד יהיו אלו שקונים את ה 500סמק.מה????
פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים אתה יודע אתה גם יכול לקנות גם לקנות קטנוע 150 סמק הרי גם ככה אסור לסוע מחוץ לעיר ביותר מ 120 קמש ...אבל תמיד יהיו אלו שקונים את ה 500סמק.לא הבנתי את הקשר....אבל.. תשובה:קונים סמ"ק גבוהה לתאוצה מהירה יותר ונוחות.....
פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים על איזה נוחות אתה מדבר? קונים נפח מנוע גדול יותר רק לסיבה אחת - מהירות.ותחזרו לנושא.
פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים אז מה אתה רוצה שנגיד לך?עד עכשיו לא הייתי צריך DVD, כל דבר הייתי מדמה עם דיאמון טולסעכשיו אתה צריך.
פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים אז הם יקנו או שלא יהיה להם ויסטה מקורית או לחילופין מה שהצאתי מקודם. בכל מקרה הסר דאגה מלבך.. כשתקנה ויסטה מקורית אני אבוא עם ה-DVD שלי רק בכדי להתקין לך... שן טוב הלילה. מיצינו, אף אחד לא יביא לך פתרון קסם. ואני סמוך ובטוח שלא יצאו גרסאות CD....
פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים באמת לא שמתי לב שאמרתי צורב DVD במקום כונן DVD רגיל.בקיצור.. תאמינו לי שהמון!! לא ייקנו ויסטה!.. הגירסאות האחרות עם רמת אבטחה נמוכה ולא כ"כ טובה כמו הגירסא החזקה של ויסטא שעולה 1000+.זה פשוט לעשוק את הכיס.. וחבל!עכשיו שכל אחד יעשה את החשבון האישי שלו
פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים חיכיתי וחיכיתי לפואנטה של הת'רד הזה....לשווא.מה עושה מי שאין לו DVD ורוצה להתקין VISTA? אותו דבר שעושה מי שאין לו מחשב ורוצה VISTA - קונה.לוגיקה מופלאה אני יודע.ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.