פורסם 2002 בנובמבר 2522 שנים אהמ, לערוצי הTrance וHard Tranceמיותר לציין שמדי פעם יש הופעות לייב מוצלחות ביותר ;D
פורסם 2002 בנובמבר 2622 שנים אמרתם פסיי? אני שמח לשמוע שיש פה איזה אחד או שתיים ששומעים את זה. אני שומע המון, אבל המון פסייטראנס, פסיימלודי, פולאון ופרוגרסיב למינהם ועדיין לא ניתקלתי בהרכב יותר טוב מאינפקטד משרום. אני כבר מחכה לאלבום הכפול שהולך לצאת בינואר . כמובן יש עוד הרכבים מעולים כמו : Astrix , Gms , PsyDrop , Alien Project , Logic Bomb, PsyDrop - Higher destination . Psydrop - Imaginary reality טראקים אולימפים.
פורסם 2002 בנובמבר 2622 שנים ayla_vs_unknown-sun_coming_outLustral_-_Broken_(Way_Out_West_Remix)Solar Stone - Seven Cities (Paul Oakenfold Mix)blank_and_jones_feat._anne_clark-the_hardest_heart__(suburban_mix)mauro picotto - Back to Caliואלה ישנים יותר:Lovestern galaktika project - Move For Freedom (DJs at Work Remix)Angelic - It's My TurnFrankie Goes To Hollywood - The Power Of Love 99 (Ferry Corsten Mix Promo Vinyl)
פורסם 2002 בנובמבר 2622 שנים מה עם: G.M.S - TentaclesYahel - Intelligent LifeX-Dream - Psychoactivity Amiad & Gilad - the End of the Worldועושים פה עוול לארי Alien Project - Midnight Sun
פורסם 2002 בנובמבר 2622 שנים לא, המיקס של mike koglin בסט של dj doboy.מעניינת אותי הגירסה של הולדן, לא שמעתי אותה.
פורסם 2002 בנובמבר 2722 שנים עוד קצת D&B, נכנסתי חזק לזה ככל הנראה... 8)משהו נחמד להתעורר איתו על הבוקר, אטמו' די.אנ.בי : J Laze - Naomiz Tune 7:01
פורסם 2002 בנובמבר 3022 שנים השיר האהוב שלי - Narcoגיב מי א ברייקנרקו?שרנו את זה בכיתה ה' כל הזמןעכשיו כבר עברנו לטראנסים ורוק כבד
פורסם 2002 בנובמבר 3022 שנים Hi-Gate - Saxuality (JamX & De Leon's Dumonde Remix) הבאס פשוט מדהים, והסקסופון... או הסקסופון...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.