עבור לתוכן

8800gtx מחו"ל

Featured Replies

פורסם

תשלם לחנות בארץ וזהו , אתה חייב לקנות בחו"ל ?

• תגובות 47
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

^^^

הקטע הוא שבחו"ל זה ממש הרבה יותר זול

פורסם

זה בכלל לא בעיה לקנות משהו מחו"ל, עשיתם פה סלט, הבעיה היא אם המוצר שקניתם נדפק עכשיו לכו תשלחו את המוצר חזרה, זה סיפור,

לך תתעסק עכשיו עם הדואר, וזה כסף וזמן ... זה בעיה

פורסם

^^^

הקטע הוא שבחו"ל זה ממש הרבה יותר זול

בשביל חסכון של 1K ממוצר שעולה 4K, אתה הולך להפסיד אחריות בארץ וכדי לממש אחריות בחו"ל רק משלוח יעלה לך איזה 100 שקל ותהיה לפחות שבועיים בלי הכרטיס :s05:

פורסם
  • מחבר

אויל שהבעלים של האתר הזה יעשו עוד הגרלה עם הכרטיסים האלה :P

בכל מקרה אני כרגע נשאר עם ה6600 עד שהמחיר של הGTX ירד ל 3K.....

פורסם

אין לי הרבה ניסיון במישוש אחריות של חנויות מהארץ, אבל קניתי מneweeg כרטיס מסך ושהוא התקלקל הם החזירו לי את הדמי מישלוח והחזירו לי את המחיר המלא של הכרטיס ועם הכסף קניתי מהם את הכרטיס הנוכחי שלי.

פורסם

אין לי הרבה ניסיון במישוש אחריות של חנויות מהארץ, אבל קניתי מneweeg כרטיס מסך ושהוא התקלקל הם החזירו לי את הדמי מישלוח והחזירו לי את המחיר המלא של הכרטיס ועם הכסף קניתי מהם את הכרטיס הנוכחי שלי.

פורסם

מה, אתה לא אוהב למשמש אחריות? O-ם

פורסם

ומהניסיון שלך, איך זה למשש אחריות של חנויות בחו"ל?

:P

סתם, טוב לדעת שהם מחזירים את הדמי משלוח במקרה כזה. אבל עדיין, מבאס לחכות עד שיזכו את הכרטיס אשראי ושיגיע הכרטיס החדש...

פורסם

לפי דעתי newegg זו החברה הכי טובה לחלקי מחשב. הם יוצאים איתך בסדר לא משנה מה קרה הם תמיד לוקחים על עצמם את האחריות. שזה מסביר את המונטין שלהם.

פורסם

בנאדם אתה מדבר שטויות, דבר ראשון אתה לא יכול לקנות מnewegg לא בכרטיס אשראי ולא דרך האתר שלהם, דבר שני הם לא יכולים לשלוח לך כלום בגלל שהם לא עושים משלוחים בין-לאומיים. (אלא אם כן אתה גר בארה"ב)

פורסם

:imwithstupid:

הוא מדבר שטויות, או אתה?

לא חסר חברות שנותנות לך כתובת בחו"ל שאליה אתה מזמין מה שאתה רוצה והם שולחים לך את זה לארץ... וגם אין בעיה להזמין מאתרים בחו"ל באמצעות כל כרטיס אשראי בינלאומי.

:bash:

פורסם

אני דיברתי ספיציפית על newegg! הם לא עושים משלוחים בינלאומיים. :bash:

פורסם

לא חסר חברות שנותנות לך כתובת בחו"ל שאליה אתה מזמין מה שאתה רוצה והם שולחים לך את זה לארץ

פורסם

מה אני הומו, אני לא ממשש חנויות מהארץ, אני ממשש רק חנויות איכותיות מחו"ל כמו newegg.

ואתה צודק לגבי הכרטיס אשראי והמשלוח. קרוב משפחה שלי קנה ושלח לי לארץ. אבל לא חסר חנויות שמוכנות לקבל כרטיס אשראי בינלאומי רגיל. ולגבי המשלוח יש חברות שאתה שולח להם את המוצר והם שולחות לך לארץ.

רק כתכבתי כדי שפותח הטרד ידע שלפי דעתי אין בעיה מהאחריות מחו"ל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים