עבור לתוכן

להתחבר לADSL דרך ספק של אנטרנט רגיל

Featured Replies

פורסם

שלום

אני היתי רוצה לדעת אם אפשר להתחבר לאינטרנט מהיר אם מודם קנוי מחנות דרך חשבון אינטרנט רגיל.

תודה מראש

פורסם

בוודאי !

ADSL הוא תקן בינלאומי ולא טכנולוגיה של חברת ספקית אינטרנט.

(כנראה שלא הבנתי את השאלה כראוי.... תיקון בהמשך)

פורסם
  • מחבר

אז מה שאתה אומר זה שאני יכול להתחבר דרך החשבון הקים

שלי? :o

פורסם

לא נראה לי שהבנת אותו udicol...

הוא התכוון לכך שאם אתה רוכש מודם adsl, ומתחבר לשירות דרך בזק בלבד, אתה יכול להינות מאינטרנט מהיר באמצעות ה Account הקיים שלך אצל ספקית האינטרנט, כשהחשבון תקף לתצורת חיבור אנלוגית (מודם 56k וכן הלאה...).

נאמר וחשבון ללא הגבלה למשתמש מודם אנלוגי אצל ספקית "x" הוא 19 דולרים בחודש? הוא חושב שניתן לעבור לפס הרחב בלי לשנות את סוג החשבון.

ובכן M16, בהתחלה היה ניתן לעשות זאת, אבל הספקיות הבינו את הטריק מהר מאוד וזה כבר בלתי אפשרי. אם אתה רוצה פס רחב, וברצונך להישאר עם הספקית הנוכחית ששירתה אותך עד כה עם המודם האנלוגי, עליך להתקשר למרכז שירות לקוחות של אותה ספקית ולשנות את סוג החשבון, וכמובן גם את המחיר. 8)

גלישה נעימה.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה רבה שהרסתם לי תמצב רוח :-\

פורסם

לא נראה לי שהבנת אותו udicol...

הוא התכוון לכך שאם אתה רוכש מודם adsl, ומתחבר לשירות דרך בזק בלבד, אתה יכול להינות מאינטרנט מהיר באמצעות ה Account הקיים שלך אצל ספקית האינטרנט, כשהחשבון תקף לתצורת חיבור אנלוגית (מודם 56k וכן הלאה...).

נאמר וחשבון ללא הגבלה למשתמש מודם אנלוגי אצל ספקית "x" הוא 19 דולרים בחודש? הוא חושב שניתן לעבור לפס הרחב בלי לשנות את סוג החשבון.

ובכן M16, בהתחלה היה ניתן לעשות זאת, אבל הספקיות הבינו את הטריק מהר מאוד וזה כבר בלתי אפשרי. אם אתה רוצה פס רחב, וברצונך להישאר עם הספקית הנוכחית ששירתה אותך עד כה עם המודם האנלוגי, עליך להתקשר למרכז שירות לקוחות של אותה ספקית ולשנות את סוג החשבון, וכמובן גם את המחיר. 8)

גלישה נעימה.

אופס.....

(הראש שלי בבוחן של יום ראשון).

בוודאי שלא ניתן ! צריך להגדיר את קו הטלפון שלך בבית כקו -ADSL ספציפי, ולכן במרכזיה הקרובה ישנם מתגים שמפצלים את התיקשורת למתג דיבור ולמתג מיוחד ADSL - זה הספח אחד.

כמובן שנספח השני תלוי בספקית האינטרנט שלך, שלהם יש חלק בהגדרת הכניסה החדשה שלך , לא ממודם אנלוגי אלה מ-ADSL.

V3l0city - תודה על התיקון.

פורסם

הרסנו?...

שאלת, ענינו.

זה שאתה מחפש דרכים "לעקוף" את החוק, זו לא בעיה שלנו.

אתה תשלם ויפה, כמו כל אזרח הגון במדינת ישראל.

אין כסף? אל תעבור לפס רחב.

פורסם

19*1.18*4.7= 105 ש"ח לחודש לספק

אתה יכול למצוא ספק אינטרנט מהיר ביותר זול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים