עבור לתוכן

מחשב שישמש גם כטלביזיה, מה צריך בשביל זה?

Featured Replies

פורסם

אני קונה מחשב חדש + מסך LCD

אני רוצה שהמחשב או ליתר דיוק המסך, ישמש גם כטלביזיה,

מה דרוש לשם כך, והאם אני צריך לקנות כרטיס מיוחד?

יש לי ממיר של YES אם חשוב לדעת!!!

אני צריך תשובה שתיתן פתרון גם לנושא השמע ולא רק לוידאו!!!

תודה מראש

פורסם

כרטיס TV

פורסם

לי יש את זה עובד מעולה:

PVR 2000 של LEADTEK עולה בסביבות 500 ש"ח.

פורסם

500 שקל זה הרבה לכרטיס טלויזיה

פורסם

אני משתמש בLeadtek WinFast TV2000 XP כבר כמה חודשים...

כרטיס זול (190 שקל) שמציג תמונה טובה, נוח מאוד לתפעול, מגיע עם שלט רחוק.... בקיצור 190 שקל והמחשב הוא גם טלוויזיה לכל דבר.

פורסם

500 שקל זה הרבה לכרטיס טלויזיה

אולי, אבל אתה מקבל עם זה גם קליטת S-VIDEO העברת הסרט ממסרטת ווידאו, רדיו FM מובנה, טלוויזיה, *שלט אלחוטי*

פורסם

בשביל לראות רק טלויזיה במחשב זה הרבה

כל שאר התוספות שציינת זה כבר תלוי בהעדפות של הקונה - אם הוא צריך את כל זה שיוסיף כסף

פורסם

יש אופציה לקופסת טלויזיה שלא תהיה תלויה במחשב. במחסני חשמל 479 ש"ח של APEX

רואים ברזולוציה של עד 1024*768 שזה סבבה. ככה כל מסך שהוא בעל כניסת D-SUB יהפוך בשבילך לטלויזיה +כניסות RCA ,RF ,אודיו IN ו OUT.

פורסם

אולי, אבל אתה מקבל עם זה גם קליטת S-VIDEO העברת הסרט ממסרטת ווידאו, רדיו FM מובנה, טלוויזיה, *שלט אלחוטי*

גם אצלי יש S-VIDEO וCOMPOSITE ושלט אלחוטי (שזה דבר שמגיע גם עם הכרטיס הכי מעפן בשוק...).

ככה שלא מדובר במשהו ייחודי, אלו דברים שמגיעים גם עם הכרטיס הזול ביותר לידטק (כמו שלי) וגם עם היקרים.

רק FM אין בכרטיס שלי, ובדוגרי, מי צריך לקלוט רדיו?! :nixweiss:

הייתרון בכרטיס שלך הוא במעבד תמונה (+זיכרון) על הכרטיס עצמו, דבר שחוסך מהמעבד עבודה בעת הקלטות וכנראה גם מספק שיפור באיכות התמונה ברמה מסויימת (להמרות שאני מרוצה מאוד מהאיכות אצלי, אבל ברור שיש יותר מזה :)).

פורסם

גם אצלי יש S-VIDEO וCOMPOSITE ושלט אלחוטי (שזה דבר שמגיע גם עם הכרטיס הכי מעפן בשוק...).

ככה שלא מדובר במשהו ייחודי, אלו דברים שמגיעים גם עם הכרטיס הזול ביותר לידטק (כמו שלי) וגם עם היקרים.

רק FM אין בכרטיס שלי, ובדוגרי, מי צריך לקלוט רדיו?! :nixweiss:

הייתרון בכרטיס שלך הוא במעבד תמונה (+זיכרון) על הכרטיס עצמו, דבר שחוסך מהמעבד עבודה בעת הקלטות וכנראה גם מספק שיפור באיכות התמונה ברמה מסויימת (להמרות שאני מרוצה מאוד מהאיכות אצלי, אבל ברור שיש יותר מזה :)).

מה אתה מתכוון COMPOSITE?

באמת האיכות מעולה, ומשום מה אין לי בעיה לעבוד במחשב במקביל לקליטת הוידאו רק עכשיו שמתי לב :)

גם בטח השיטה שבה הוא מקודד. אצלי אפשר לבחור מלא, כשהברירת מחדל זה MPEG 2 שלא לדבר על כל התוכנות שקיבלתי איתו כולל ULEAD STUDIO 8 (לא שזה בעיה להוריד את המלא באי-חוקיות ;D ), אפשר להעביר ישירות לכונן DVD כולל טיימר ועוד פונקציות טובות.

קיצר מי שמשקיע מקבל תמורה טובה :)

פורסם

אני מתכוון לחיבור הRCA.

Composite.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים