פורסם 2006 בנובמבר 1319 שנים בקשר ללוח אם הזה אני מודע לכך שהוא לא הכי חדשאני יודע זאת אז לכל המיתחקמים אני שואל אם הלוח הזה הוא לוח יחסית טוב לסוקט 478 ואם הוא תומך ב-big typhon והאם אפשר לעשות איתו אוברקלוק מכובד ?
פורסם 2006 בנובמבר 1319 שנים מחבר כן אחי יש לי אותו כבר השאלה היא מה אני יכול לעשות איתו עכששיו ?אם אפשר להגיע איתו לדברים טובים כאשר יש לי מעבד 3.0 GH INTEL P 4 478וכאשר יש לי 2G זיכרון TWINMOSBIG TYPHONEויש לי עוד שאלה קטנה יש לי את הכרטיס RADEON 9800 PRO השאלה שלי היא ככהאני קניתי קירור של זלמן לכרטיס הזה והשאלה היא האם הקירור הזה יכול להשפיע משמעותית ?
פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים כן אחי יש לי אותו כבר השאלה היא מה אני יכול לעשות איתו עכששיו ?אם אפשר להגיע איתו לדברים טובים כאשר יש לי מעבד 3.0 GH INTEL P 4 478וכאשר יש לי 2G זיכרון TWINMOSBIG TYPHONEויש לי עוד שאלה קטנה יש לי את הכרטיס RADEON 9800 PRO השאלה שלי היא ככהאני קניתי קירור של זלמן לכרטיס הזה והשאלה היא האם הקירור הזה יכול להשפיע משמעותית ?השאלה זה למה להשקיע כסף בשביל חומרה מיושנת כ"כ... הR9800PRO היה כרטיס מעולה בשעתו, כל OC שתעשה לו היום לא יוסיף לך המון לביצועים במשחקים מודרניים.
פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים אם הלוח חדש אולי אתה יכול להחליף אותואם הוא לא חדש תשאיר אותו ככה, אין טעם להחליף לוח בשביל OC
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.