עבור לתוכן

ארטיפקטים עם 8800gts ללא אובר

Featured Replies

פורסם

Splinter Cell Double Agent מציג ארטיפקטים נוראיים בלי אובר קלוקינג חוסר תמיכה בדריברים או בעייה בכרטיס תודה לכול העונים

פורסם

תוריד ותתקין את הדרייבר החדש ביותר שיש.

פורסם

ספק?

אולי הוא לא מקבל מספיק מתחים (למרות שלא הגיוני, לא מדובר בצריכה עצומה.).

פורסם

המשחק הנ"ל הוכח כבעייתי וככזה שגורם בעיות שונות ומשונות על מערכות high end מגוונות גם של אנוידיה וגם של ATI ולכן לדעתי אתה לא צריך להתרגש מזה כי זה לא מראה שום דבר ואם במשחקים אחרים בעלי דרישות גבוהות(Fear, Oblivion) אין לך בעיות טכניות אז לא נראה לי שקיימת בעיה בכרטיס.

לי למשל המשחק לא רוצה לעבור את ה25 FPS ולא משנה באיזו רמה גרפית הוא מוצג, עם או בלי פילטרים, ולא משנה אפילו הרזולוציה, המשחק הזה הוא לא מדד לביצועים אלא מדד לעבודה גרועה של המפתחים שלו כך שאין לך יותר מדי ממה להתרגש אך עם זאת תמיד ישנה האפשרות שמשהו בכרטיס שלך לא בסדר אם כי במקרה הזה לדעתי היא ממש זניחה.

פורסם

מוזר.. :/

מה המפרט שלך? אולי באמת הספק?

יש למישהו תוכנת FPS בזמן אמת?

פורסם

יצא דרייבר חדש שתומך אך ורק בסדרת 8800 אז תוריד אותו

פורסם

היה לו ספק כמו שלי במפרט ועכשיו יש לו HEC 600W

פורסם
  • מחבר

דריבר הכי מעודכן עכשיו המשחק ביכלל לא עולה חח ונכון הספק שלי עכשיו זה hec 600

פורסם

אלירן ימלשין

פורסם

נשמע לי כמו כרטיס דפוק.

לכרטיסים בדור הקודם הייתי עושה בדיקות עם התוכנות הבאות, ואם יש שם בעיות אז הכרטיס דפוק:

unigine

rthdribl v.1.2

shadermark

3DMark06

הבעיה היא שעם הארכיטקטורה החדשה אני לא בטוח שזה יעבוד. קשה לדעת.

כעקרון far cry עובד עם SM3 אז יכול להיות שזה יעבוד.

מה שאתה מחפש זה artifacts שנוצרים בזמן הרנדרינג בתוכנות האלה. כל דבר. נקודות ירוקות קטנות, כל דבר.

עריכה: כמובן דבר ראשון תתקין את הדרייברים הכי חדשים. זה הדבר הכי פשוט לעשות.

פורסם
  • מחבר

3d mark

עובד חלק גם 2006 וגם 2005 רק ספלינטר סייל לא כול משחק אחר כן הכרטיס אינו תקול בעייה של דריביר אני חושב ככה לפחות

פורסם

האמת שכבר יצא לי לראות 3DMark רץ חלק על כרטיס דפוק. תנסה את התוכנות האחרות שהצעתי.

במיוחד את rthdribl

פורסם
  • מחבר

ומה בנוגע לשאר המשחקים שעובדים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים