עבור לתוכן

פלטה ממוחשבת

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני צריך איזה תוכנה של מיקסים שנראית כמו פלטה (=פומפקטים+מיקסר)

מה שחשוב לי זה בעיקר העיצוב- שזה יראה הכי דומה למציאות. מיקסר וקומפקטים, שיראו כמו שהם נראים במציאות.

דוגמא לקומפקט זה Pioneer CDJ-100S, אבל זו רק דוגמא ואני לא חייב את הדגם הספציפי הזה, אבל כן חשוב לי שזה יראה כמו קומפקט, ושזה יכלול את מירב האפשרויות שיש בו, כמו: JET, ZIP, WAH, TEMPO וכו'...

בנוסף לקומפקטים, אני צריך שיהיה גם מיקסר. אני לא יכול לתת דוגמא כי אני לא זוכר את הדגם שראיתי, אבל היה בו ווליום לכל ערוץ (רצוי שזה יהיה במיקסר ולא בקומפקטים) מסטר ווליום, אקולייזר, לכל ערוץ, שמורכב משלושה עיגולים כאלה שמסתובבים (BASS, MID, TREBLE)

אני לא זוכר איזה עוד אפשרויות היו במיקסר שראיתי (שגם הוא של פיוניר) אבל מי שמכיר או מתעסק בתחום בטח יודע למה אני מתכוון.

דבר חשוב מאוד זה שיהיה במיקסר ערוץ של אוזניות.

אני מתאר לעצמי שיהיה קשה מאוד למצוא תוכנה כזאת אם יש, אבל מה שחשוב לי זה תוכנה שתהיה הכי קרובה ודומה למציאות עם דגש על העיצוב (שיהיה כמו שזה נראה במציאות ולא כמו חלון של וינדוס) ואם אתם לא מכירים איזה משהו כמו זה, אז איזה משהו שיהיה הכי דומה לזה...

אני זוכר פעם שהיה פה אחד שקנה ציוד של DJ, הוא בטח מבין בנושא ויכול לעזור לי.

מישהו יודע מי זה???

(cdj-100s)

cdj100.jpg

פורסם
  • מחבר

אם תמצאו לי תוכנהכמו הדבר הבא זה יהיה מעולה!!!

djbox1.jpg

(אל תחשבו שזה נסיון להקפיץ. פתחתי נושא חדש כדי שזה יהיה יותר אסתטי. חוץ מזה ההודעה שלי כרגע בראש הרשימה אז אין לי סיבה להקפיץ)

פורסם

PCDJ Red

AtomixMP3

פורסם

פעם הבאה תשתמש בעריכה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים