עבור לתוכן

איזה משחקים יהיו עם תמיכה ב- DX10 + שאלה על JUST CAUSE

Featured Replies

פורסם

איזה משחקים יהיו עם תמיכה ב- DX10 פרט לקרייסיס ?

ולוותיקים שבינכם, שיצא DX9 איך זה היה ? תוך כמה זמן כל משחק שיצא תמך בזה ? האם היו חייבים את זה כדי לשחק ? וכו ...

ויש לי עוד שאלה..

מה אתם אומרים על JUST CAUSE ? הרבה מאוד אמרו לי שהוא ממש גורע ויש כמה שאמרו שזה משחק תותח ...

מה אתם אומרים עליו ? והאם הוא יעבוד לי על MID ?

פורסם

אני יכול לענות לך על JUST CAUSE.

אז ככה הקונספט(הרעיון) של המשחק הוא טוב.

הבעיה: משחקיות חוזרת וגם ככה בינונית ומטה.

מה שכן יש לו גרפיקה פ33ה( גראפיקה פצצה אני לא בחורה)

פורסם
  • מחבר

אתה ממליץ "לקנות" ?

או שאתה אומר שאני אתבעס ממנו ? ואיך הוא יעבוד אצלי ?

פורסם

זהו ש"לקנות" אפילו אני לא ממליץ(בשני המובנים).

נראה לי שהוא יעבוד על MED או על LOW אבל נראה לי שעל MED ובכל זאת הוא לא שווה אפילו "קניה"

פורסם

בעע המשחק הזה נתקע לי אחרי כמה דקות משחק ומקפיא את המחשב קראתי בכמה פורמים אחרים שיש לו בעייה של בריחת זיכרון או משו כזה memory leak אבל אני חושב שזה לא לכולם..כי לא ראיתי פה עוד אנשים מתלוננים על זה..זה מעצבן דווקא משחק חמוד חבל שלא מוציאים כבר פאטץ' או משו

פורסם
  • מחבר

למה פאקינג אף אחד לא עונה ?!?!?

פורסם

כי אף אחד לא עובד אצלך.

פורסם

משחקים שיתמכו ב-DX10 יהיו עוד הרבה זמ

ולא שווה לקנות את גאסט קאוז

פורסם

דווקא JUST CAUSE אחלה משחק, הוא לא משעמם כמו סקרפייס ששם המשחקיות באמת כל הזמן חוזרת על עצמה...

שמע, תוריד את הדמו, תשחק בו תבדוק אותו ואז תחליט לא יותר טוב?

פורסם

איזה משחקים יהיו עם תמיכה ב- DX10 פרט לקרייסיס ?

ולוותיקים שבינכם, שיצא DX9 איך זה היה ? תוך כמה זמן כל משחק שיצא תמך בזה ? האם היו חייבים את זה כדי לשחק ? וכו ...

באמת שאלה טובה. מי שיוכל לענות לחבוב שלנו אני אודה לו מאוד. אני גם צריך תשובות.

פורסם

לגבי תקופת יציאת DX9 - זה בכלל לא היה ארוע רציני כמו DX10, החומרה כבר תמכה ב DX9 עוד לפני שהמשחקים שדורשים DX9 יצאו. בנוסף, כמעט כל משחק שיצא סיפק בדיסק שלו את DX9, לא היה צורך בשום שדרוג מיוחד. (גם לא לשדרג ל winXP.. אולי למי שהיה win95 היה צורך לשדרג ל win98 אבל לא מעבר לכך )

ברוב המקרים, גם אם היה לך כרטיס מדור ה DX8, כל מה שהיית צריך זה לעדכן את הדרייברים שלו לכאלו שתומכים ב DX9, וכמובן להתקין DX9 בוינדוס.. וזהו.

הסיבה שעד כה זה היה כ"כ פשוט היא שהמעבר מ DX8 ל DX9 לא היה כרוך בשינוי בארכיטקטורה של כרטיסי המסך.

פורסם

אז בעצם אם למשהו יש directx 9 והוא ינסה להתקין directx 10 אצלו, זה לא יתן כלום? שווה לנסות או שזה עלול לגרום נזק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים