עבור לתוכן

סמסונג 770 או מוטורולה E815 ??

Featured Replies

פורסם

מה דעתכם על סמסנוג 770 שברשת פלאפון ?? כדאי לקנות ??

או כדאי יותר מוטורולה E815 גם מפלאפון...

פורסם

בחודש האחרון נפתחו לא פחות מ 3 אשכולות בדיוק אותו דבר. התוצאה בכולם- E815, ה 770 עבר סירוס כבד.

פורסם
  • מחבר

חחחח סירוס...סבבה גבר תודה..נקווה שיחליפו לי את ה770 עבר 6 ימים מיום הקנייה

פורסם

שמע אולי הסמסונג עבר סירוס כבר אך בשיחה עם הנציג של פלאפון נאמר לי שגם ככה ייצא בזמן הקרוב עדכון תוכנה שייסדר את זה,וה-e815 מכוער כמו הגיבן מנוטרדם זה שיש לו העברת קבצים בבלוטות' לא הופך אותו בהרבה ליותר טוב כי בסך הכל כמה תשתמש בהעברת הקבצים עם טלפון מכוער כזה לא תרצה להוציא אותו מהכיס...

פורסם

העיקר לא להגזים, אה?

בוא לא נשכח של 770 יש הגבלה של 50 שירים, ואי אפשר לנגן עליו קליפי וידאו שהועברו מהמחשב.

"בשיחה עם נציג פלאפון נאמר לי"- אני יכול להגיד לך שזה שווה ל***.

בשיחה עם נציג סוני נאמר לי (לפני 8 חודשים) שעברית ל PSP תשוחרר "בעוד חודשיים" מאז.

עברו 6 חודשים מאז המועד אותו אמרו לי, עברית? אין.

פורסם

אל תקנה ת'815 - פלאפון מסריח!

לך על הסמסונג 770 או על ה-LG 8300

פורסם

אוקיי, לשלול את המוטורולה זה משהו אחד

להמליץ על ה LG זו כבר בדיחה.

בבקשה שקול מה שיוצא לך מהפה לפני שאתה יורה את זה החוצה :S

פורסם

מה בדיוק בדיחה בו?

פורסם

העובדה שהוא זהה ב 99% למוטורולה, גם מבחינת עיצוב. אתה שולל דבר אחד ומציע משהו שזהה לו? סלח לי, אבל אותי זה משעשע מאוד.

בכל מקרה, בין 3 אלו, ה 770 נופל, וממש לא מומלץ. הוא גם נוטה להתחמם מאוד בשיחה.

פורסם

העיצוב ממש לא דומה!

אני יודע שהתכונות שלו כמעט זהות ל-8300

אבל ה-815 ענק ועם מצלמה גרועה ולך תדע מה עוד - היה אותו ל-2 חברים והם התבאסו ממנו

אין מה לעשות זה מה שפלאפון מציעה

גם Roshos אמר דברים נכונים:

שמע אולי הסמסונג עבר סירוס כבר אך בשיחה עם הנציג של פלאפון נאמר לי שגם ככה ייצא בזמן הקרוב עדכון תוכנה שייסדר את זה,וה-e815 מכוער כמו הגיבן מנוטרדם זה שיש לו העברת קבצים בבלוטות' לא הופך אותו בהרבה ליותר טוב כי בסך הכל כמה תשתמש בהעברת הקבצים עם טלפון מכוער כזה לא תרצה להוציא אותו מהכיס...

פורסם

פיקה יש לך 770? אם כן אתה אמור לדעת שזה לא נכון כל טלפון מתחמם בשיחה והוא ממש לא מתחמם הרבה יחסית לסמסונג...

ואסור לשכוח שה-815 הוא מוטורולה ולמוטורולה יש חרא של תפריטים בדרך כלל

פורסם

למוטורולה יש חרא של תפריטים בדרך כלל

גם בזה אתה צודק ;)

פורסם

באיזה גודל של כרטיסי זיכרון הם תומכים? 512? ג'יגה?

פורסם

512 שניהם

פורסם

ה E815 עובד גם עם ג'יגה, מנסיון. לא יודע לגבי הסאמסונג, אבל אני גם מניח שכן.

אגב, מערכת ה P2K של מוטורולה, זו שנמצאת בכל מכשיר נורמלי שלהם החל מה E398, נוחה מאוד. מה יכול להיות לא נוח בתפריט אייקונים עם פד ניווט 4 כיווני וכפתור בחירה באמצע?

וה 770 לא מתחמם הרבה יחסית לסאמסונג, אבל בהתחשב בעובדה שלסאמסונג יש לא מעט מכשירים שאפשר לטגן עליהם ביצה אחרי חצי שעת שיחה- הוא עדיין מתחמם לא מעט.

הרבה יותר מה 815 בכל מקרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים