עבור לתוכן

לא מצליח לקלוט Audio-in מהכרטיס לכידה!

Featured Replies

פורסם

שלום.

לפני כשבועים קניתי מחשב חדש.

לוח האם הוא GIGABYTE 945P-S3, כרטיס לכידה LEADTEK PVR2000 , כרטיס מסך GEFORCE 7300GT.

הבעיה היא שהמחשב לא קולט audio in לכרטיס לכידה כשאני מחבר את המסרטה, אפילו שאני מכניס את הכבל ל audio in שבכרטיס לכידה (ווידאו רואים וקולטים טוב מאוד).

אולי זה גם קשור לכך שאני לא שומע רדיו גם כשאני מחבר את הכבל המתאים לחיבור FM RADIO שבכרטיס לכידה.

הדריברים מותקנים טוב כפי הנראה, לא יודע מה הבעיה, מקווה שמישהו יודע.

תודה.

פורסם

אולי זה קשור להגדרות או לתוכנת לכידה

או שצריך לחבר ת'כרטיס לכידה לכרטיס קול

פורסם
  • מחבר

עברתי מספר פעמים על ההגדרות בתוכנה שלא יהיה MUTE, ווליום עד הסוף... והתקנתי את התוכנה, הסרתי והתקנתי שוב.

כנראה המפלט האחרון הוא כפי שאתה אמרת למצוא מתאם לכרטיס קול איפה שמחברים את המיקרופון...

אבל למה עשו שיהיה את ה AUDIO IN בכרטיס לכידה אם הוא לא נתמך ויש לי מחשב כל כך טוב וחדש?! :-\

רעיונות אחרים לפתרונות יתקבלו בברכה :)

פורסם

התכוונתי לזה שהחיבור הוא פנימי - לא חיצוני

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי, תפרט יותר בבקשה...

אתה מתכוון שיש כבל בתוך המארז שמקשר בין הכרטיס קול לכרטיס לכידה?

פורסם

כן

קח ת'הצעה הזו בתור אופציה

והיא קיימת בעוד מקרים

פורסם
  • מחבר

פתחתי עכשיו את המחשב, אין שום מקום לשקע בכרטיס לכידה, הוא רק מחובר ללוח אם, ולא יוצא ממנו שום כבל.

פורסם

אם אין שום מחבר על הכרטיס עצמו

אז מה שהצעתי לך לא רלוונטי

פורסם

בהגדרות של התוכנה מה מסומל כמקור הקול,תתבדוק גם הגדרות כרטיס קול של ווינדוז.

פורסם
  • מחבר

Realtek HD Audio input זה מסומן בתוכנת לכידה כאודיו אין.

בהגדרות כרטיס קול של ווינאוס הכל על הכי גבוה חוץ מ SPDIF שלא זמין.

פורסם

יש לך עוד אפשרויות חוץ מהריאלטק?

פורסם

ניסת לשחק בהגדרות של המנהל של ריאלטק?

פורסם
  • מחבר

אין עוד סימונים לקליטת audio למרות שבהגדרות של ווינדאוס מהלוח בקרה אני יכול לשים Realtek HD Audio input או Realtek HD Digital input, אבל בתוכנה רק Realtek HD Audio input .

ניסית את ההגדרות אין יותר. זה אמור להיות בעית התקנים או חומרתיתץ אולי יש בעיה עם כרטיס הקול של לוח האם והקול של הכרטיס לכידה שהווינדאוס מעדיף את זה של לוח האם (אולי אמרתי שטויות עכשיו ;D )

פורסם

אולי..נסה לחבר דיסקמן או MP3 ולראות אם אתה שומע משהו ממנו-ככה יהיה אפשר לדעת האם הבעיה היא ב לוח אם.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לחבר מיקרופון ששומעיםאותו רק כשמחברים לשקע הוורוד בלוח אם - כרטיס הקול שלו, אבל לחיבור הכחול של הכרטיס לכידה או הקול של הלוח אם לא קולטים מהמיקרופון, מה הקשר ל MP3 ? לא הבנתי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים