פורסם 2006 בנובמבר 1319 שנים Creative I-trigue 3600, הם עולים כ 800 שקל ב ZAP.. עכשיו אני רוצה את הדגם היותר חדיש של Creative אבל אני חושב שהוא לא הגיע לארץ, אם למישהו יש מושג איפה אפשר לקנות אותו אני ישמח הדגם הוא 3800. בכל מקרה כרגע אני הולך על הרמקולים האלו, אם למישהו יש או יכול לתת לי חוות דעת רצינית אנ ישמח, האם יש רמקולים באותה רמה של LOGITECH או חברה אחרת? תודה לכל העוזרים, ניר
פורסם 2006 בנובמבר 1319 שנים גם אני לא מצאתי אותם בארץהנה מאמר על הקריאטיב:http://www.xbitlabs.com/articles/multimedia/display/creative-itrigue-3600.html
פורסם 2006 בנובמבר 1319 שנים מחבר וואי תודה, קראתי הכל ולפי הכתבה הם אומרים שאלו רמקולים מצויינים אבל במחיר מופרז. ושהתדרים הבינוניים שלהם לא כל כך טובים אבל הסאב מצויין והעיצוב גם.בקיצור עשו לי עוד כאב ראש לחשוב עליו עד שאני יקנה.
פורסם 2006 בנובמבר 1319 שנים קח בחשבון שאין מוצר מושלםבכל מקרה תבדוק לגבי מקבילים של לוג'יטק באותו מחיר
פורסם 2006 בנובמבר 1319 שנים מחבר בדקתי ומצאתי אבל ראיתי תגובות שהסאב ענקי. וזה מבאס קצת בגלל שצריך לפנות הרבה מקום
פורסם 2006 בנובמבר 1319 שנים מחבר סאב חייב להיות על הריצפה , יש לי עכשיו מערכת 5.1 של חברה לא מוכרת שקנו לי לפני איזה 4 שנים... משהו חזק אבל לא יציב ושאני אומר לא יציב אז לפעמים יש ריח של שרוף אז חיברתי רק 2.1 והסאב על הריצפה אבל הוא גדול ולא נוח... וואני לא רוצה עוד אחד כזה.. בקיצור אני מקבל את הרמקולים מתנה מה איכפת לי
פורסם 2006 בנובמבר 1319 שנים שאמרת לי לפנות מקום חשבתי שאתה מתכוון לשים אותו בשולחן מחשב או משהו כזה בכל מקרה תהנה מהם
פורסם 2006 בנובמבר 1319 שנים מחבר תבדוק את ה LOGITECH Z2300 סט מעולהזה הסט שדיברתי עליו שעומד עם הרמקולים שלי בהשוואה אבל הבעיה זה סאב ענק ... מחיר 900 שקל בזאפ... שמעתי את ה X230 אצל אחי היום.. חמודים מאוד אבל לא אהבתי את החיבורים של הרמקולים..
פורסם 2006 בנובמבר 1319 שנים מחבר בקיצור אני יקנה את ה 3600 יעלו לי 800 שקל מעוצבים יפה אני יגיד לדוד שלי שיעשה לי מדפים קטנים מגבס לשים אותם נראה לי משהו חמוד ונסתדר נאי אומר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.