עבור לתוכן

ATi/AMD R600 - תהליך התכנון מחדש בעצומו.

Featured Replies

פורסם

זה הספק ש-Anandtech השתמשו לצורך הביקורת על 8800GTX SLi

מטורף

• תגובות 74
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בדור הבא הכרטיסים יצרכו 400W, אחרי זה 650W אחרי זה 2KW...

זה חייב לעצור איפשהו?!

אני חושב שעדיף שיתמקדו עכשיו בפיתוח טכנולוגיות לביצועים Per וואט מאשר ביצועים Per קילווואט ;)

פורסם

^^^^

זה בדיוק מה שאמרתי לפני מספר חודשים

פורסם

כמו שעושים עם מעבדים.

פורסם

נמממ, דווקא המגמה שאנחנו רואים היא כן קומפקטיות בצריכת החשמל. זה טרנד מאוד חזק, אני חושב שהמילים preformance per watt מופיעות עשר פעמים לפחות בסרטון הדגמה של ארכיטקרטורת core.

פורסם

מה שאינטל עשו עם ה Core שלהם זה מצויין, הביצועים גדלו מאוד וצריכת החשמל ופליטת החום ירדה מאוד. אבל מעבדים מלכתחילה לא צרכו הרבה חשמל. בכרטיסי מסך זה שונה, כאן יש צורך גדול יותר בחיסכון בחשמל, כי בכרטיסי מסך העניין יותר רציני.

מה שאני אומר, זה שעדיף שיעצרו את המרוץ אחרי הביצועים כבר עכשיו, ולא בעתיד. כי בעתיד יהיה קשה הרבה יותר "להשלים" את הפער בביצועים. כלומר זה מצב שבעתיד דור חדש של כרטיסים יהיה חלש יותר מקודמו בגלל שהוא צורך הרבה פחות חשמל והמפתחים לא הצליחו יחד עם הצריכה המופחתת של החשמל להשיג בביצועים את הדור הקודם.

פורסם

גם על הx1900xt אמרו שהוא יצרוך 900w לדעתי אתם מדברים שטויות...

אם הכרטיס של ati יצרוך 300w היא תפשוט רגל כי פשוט לא יקנו את הכרטיסים האלה.....

אם פלח השוק של ati (אין לי מושג משהו..) היום לדוגמה הוא 20% שוק גבוה אז אחרי יציאת הכרטיסים האלה הוא יהיה אחוז וחצי..כי פשוט לא יהיו מחשבים שיוכלו להריץ את הכרטיסים האלה. הם לא מפגרים שם והם מודעים לזה טוב מאוד..אין לי ספק שהצריכה תיהיה הרבה הרבה יותר נמוכה ממה שאומרים כרגע...

ועוד יותר אין לי ספק שאלה יהיו כרטיסים מדהימים.

פורסם

גם על הx1900xt אמרו שהוא יצרוך 900w לדעתי אתם מדברים שטויות...

מי אמר את זה? תביא קישור או משהו. (אני יודע שאין משהו אמין, אז אל תתרח).

ולמה אתה חושב שזה לא הגיוני? הכרטיסים החדשים של NV באים עם צריכה של כ-200W +-.

פורסם

טוף, זה מטורף, אין ספק.... המגמה היא לאלץ את הצרכנים לשלם יותר ויותר ויותר, כל פעם הדור החדש עולה יותר כסף ויש צורך בספקים יותר יקרים...

פורסם

אני קראתי איפשהו שR600 יהיה הרבה יותר חזק מ 8800GTX הוא יהיה יותר קצר ... קירור ממש יותר טוב יהיה לו GDDR4 בקיצר יותר טוב אבל גם שמעתי שהוא יהיה קצר יותר והוא יהיה בערך באורך של X1900XTX

פורסם

AMD-ATI סוסים, אין ספק, ואני עצמי מחכה עם המחשב החדש שלי שיגיעו לארץ כרטיסי DX10 שלהם (ולו רק בשביל שהמחיר של כרטיסי NVIDIA ירד...)

פורסם

מה זה גם הכרטיסים נעשים יותר ויותר גדולים... :elkgrin:

חזרנו לימי ה3dfx העליזים ;D

פורסם

שום דבר לא יחזיר אותנו לימי 3dfx העליזים :-[

היה לי Voodoo3 שכ"כ אהבתי...

הכל בגלל nVidia :pissed:

יאללה שATI (אממ... AMD?) יוציאו את הכרטיס הזה, יקרעו לnVidia ת'צורה ויוציאו אותם לגמלאות :smile1:

פורסם

שום דבר לא יחזיר אותנו לימי 3dfx העליזים :-[

התכוונתי בגודל הכרטיסים

מה זה גם הכרטיסים נעשים יותר ויותר גדולים... :elkgrin:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים