עבור לתוכן

ATi/AMD R600 - תהליך התכנון מחדש בעצומו.

Featured Replies

פורסם

http://sg.vr-zone.com/?i=4293

A re-design for R600 card and cooling is currently underway to make it shorter and better cooled. The original R600 card design is 12 inches long and ATi is probably trying to shorten it to at least 8800GTX length. The Inquirer has recently reported ATI has already produced some first R600 cards that are clocked lower to send out to game developers for debugging and optimizing their games for R600. The R600 card we seen will conform to the new PCI-SIG graphics spec of delivering 225/300W power for high-end graphics cards. Therefore it will have a new 2x4 pin connector for additional power on top of the current 6-pin connector.

שכחו מCrossFire, שום ספק קיים לא יכול להחזיק זוג כאלו יציב.

• תגובות 74
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

12 INCHS !!!!

אמאל'ה איזה מפלצת... וחשבתי שה8800GTX זו חיה מגודלת :silly:

פורסם

וואו!

ע-נ-ק..

פורסם

אבל יקצרו אותו לגודל של ה8800 לא?

בכל מקרה הוא זולל וואטים מי יחזיק דבר כזה... לא אני זה בטוח

פורסם

הפעם השלישית שמפרסמים את זה :lol:

בכל מיקרה נקווה שיהיה לאנוידיה מתחרה ראוי בשבילו כשהוא יצא

פורסם

יש ספק שמסוגל להחזיק את זה ב CF. הספקים החדשים של 850 וואט -__-

נקווה שעכשיו בגלל האיחוד עם AMD יעבירו את תהליך הייצור ל 65 ננומטר, ואולי הצריכה תרד ל 120 וואט שפויים יחסית......

פורסם

נקווה שעכשיו בגלל האיחוד עם AMD יעבירו את תהליך הייצור ל 65 ננומטר, ואולי הצריכה תרד ל 120 וואט שפויים יחסית......

אני מאמין שהשיתוף פעולה בניהם יביא לתוצאות טובות יותר.

פורסם

לדעתי לכרטיס הזה יהיו מלא בעיות כמו חום...יותר מדי צריכה....

בנתיים 8800 עסקה מצוינת!!במיוחד הGTS!!

פורסם

http://sg.vr-zone.com/?i=4293

שכחו מCrossFire, שום ספק קיים לא יכול להחזיק זוג כאלו יציב.

מפחיד... :errrr:

פורסם

לדעתי לכרטיס הזה יהיו מלא בעיות כמו חום...יותר מדי צריכה....

בנתיים 8800 עסקה מצוינת!!במיוחד הGTS!!

3K מחיר גבוה, חכה קצת המחיר ירד.

פורסם

בכל מקרה, גם אם הכרטיס של ATI יהיה פחות משתלם - עדיין הוא יוריד את המחיר של סדרת 8800. מעבר לזה, הכרטיסים הכי משתלמים יהיו (כנראה) כרטיסי ה-Mid End מסדרת ה-8800, שיצאו (יש להניח) ביחד עם ה-High End של ATI.

פורסם
  • מחבר

על מה אתה מדבר? אין שום ספק ביתי שיכול לספק מעל 800W יציב, ושניים כאלו לבד זוללים 600W.

פורסם

לדעתי עדיף יהיה עבור מי שירצה שני כרטיסי מסך לקנות גם שני ספקים סבירים, למשל ליברטי 520W + ליברטי 400W.

פורסם
  • מחבר

לדעתי עדיף יהיה עבור מי שירצה שני כרטיסי מסך לקנות גם שני ספקים סבירים, למשל ליברטי 520W + ליברטי 400W.

וזה יעזור לך איך?

אולי ספק Zippy 850W לכרטיסי מסך, וEnermax 400W לשאר המחשב.

פורסם

פייי הייתי ממש רחוק בהערכה שלי לכמות החשמל שהוא צורך השיט הגולמי הזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים