פורסם 2002 בנובמבר 2223 שנים הלוחות החדשים מציעים אופציה של S-ATA השאלה היא מה היתרונות שלו מול ה133 חוץ מנוחות צריך מתאמים או שיש חלקים שמתאימים לו ספציפית (אני שואל כי אני מעונין בלוח GA-7VAXP ובהשואה שפורסמה שלשום זה נרשם כחיסרון)
פורסם 2002 בנובמבר 2223 שנים אני רוצה שיהיו כבר הארד דיסקים שתומכים בזה, כי זה יותר קטן ולא מבולגן כמו כבלי ATA העבים האלה, עוד יתרון שזה אמור להיות יותר מהיר מכבלי ATA רגילים!
פורסם 2002 בנובמבר 2223 שנים מחבר גם AGPX8 יותר מהיר מAGPX4 אבל זה יתרון רק על הנייר המהירות באה לידי ביטוי גם בחיים האמיתים או רק בתאוריה
פורסם 2002 בנובמבר 2223 שנים היום ההבדל בין ATA100 לATA133 הוא של כמה אחוזים בודדים, אז כנרה שההבדל בין ATA133 ל S-ATA שהוא 150, יהיה עוד פחות, אלא עם כן יצאו כוננים קשיחים עם טכנולוגיה שתקרא/תכתוב יותר מהר
פורסם 2002 בנובמבר 2223 שנים יש כבר הארד דיסקים..Seagate Barrcuda V SATA 8mb cacheהאמת, שאין.הדיסקים האלה שהפנת אליהם אני כמעט בטוח שהם עוד לא יצאו... הייתה ידיעה של SEAGATE שהם מתכננים להוציא אותם באמת, אבל אם הם כבר היו יוצאים היה עליהם גל ביקורות....וסתם הערה, לדעתי זה מאוד לא בסדר שהוציאו אותו במהירות התחלתית של 150MB שזה בערך כמו קודם, והמהירות הבא תצא רק במחצית של 2004. גם ככה השוק הזה היה יבש, אז לתקוע אותו ככה לעוד כמה שנים?
פורסם 2002 בנובמבר 2223 שנים לא היתה להם שום בעיה לשים את הסטנדרט על 500MB/S, הם סתם מוצאים סיבות בשבילינו לשדרג את הלוח בעתיד.
פורסם 2002 בנובמבר 2523 שנים ממש לא יפה לתקוע ככה את השוק לעוד שנה וחצי של אותם ביצועים.והקטע שאי אפשר יהיה לשדרג כי בקרי PCI לא ייתמכו בקצב של 300MB כי גם הPCI מוגבל.... כך שגם עוד שנתיים אופציית שידרוג תיהיה בלתי אפשרית או יקרה.
פורסם 2002 בנובמבר 2523 שנים מה זה משנהשים היום S-ATA 150 ותבדוק אותו מול S-ATA 500 תאורטי , אתה אפילו לא תקבל שיפור של אחוזהכוננים של היום שולחים נתונים מקריאה מה כוננן עצמו באזור ה60 רק ה CACHE שולח יותר מהר וכמה כבר יש מקסימום 8Mg???רוב החברות לא אימצו אפילו את ה ATA133, כי הוא חסר ערך ונותן ביצועים כמו של ה ATA100
פורסם 2002 בנובמבר 2623 שנים SERIAL ATA 500MB יביא שיפור מאוד גדול, מה אתה מדבר...מן הסתם אז הקצב יעלה.המציאו את S-ATA על מנת לשבור את מחסום המהירות לא כדי להתקע.
פורסם 2002 בנובמבר 2623 שנים S.ATA יכול להגיע למהירויות גבוהות אבל זה לא ממש משנה כי הבקר הוא בכלל לא המעצור.היתרון העיקרי שלו הוא נוחות בשימוש ושהוא זול בגלל שיש לו רק 7 חוטים אז אפשר לשים הרבה כאילו בקרים על הלוח באותה עלות של בקר P.ATA אחד (פחות פינים בצ'יפסט, פחות חוטים על הלוח ופחות שטח בלוח).
פורסם 2002 בנובמבר 2723 שנים הדיסקים עצמם זה המחסוםיצור מכאני שמתקשה לעמוד בקצב של הרכיבים האלקטרונים.יום אחד מישהו ימציא זיכרון זול...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.