עבור לתוכן

האם בוטקאמפ תריץ ויסטה?

Featured Replies

פורסם

האם המגמה של בוטקאמפ היא להריץ ויסטה? או שבשלב מסוים הם בכלל לא ימשיכו לפתח אותה ?

פורסם

פיצלתי את הנושא מהקודם כי הוא בכלל לא קשור למאקבוק

ובקשר לבוטקאמפ וויסטה: רוב הסיכויים שזה יריץ ויסטה כל עוד אפל יירצו שזה ייקרה אין שום סיבה שהם לא יצליחו לעשות את זהת במקור ויסטה הייתה אמורה לתמוך ב EFI ככה שאפילו לא חייבים בוטקאמפ אבל נדמה לי שMS החליטו להוריד את הרעיון בינתיים

מה שמעניין אותי יותר זה שלפי דעתי XP X64 אמורה לעבוד על מאקים עם C2D אפילו בלי בוטקאמפ (לפחות ברמה התיאורטית) כי היא גם ככה תומכת ב EFI

הרעיון אפילו לא עלה לי לראש עד עכשיו מעניין אם מישהו כבר ניסה

פורסם
  • מחבר

אתה אומר שמבחינה תיאורטית, אפשר להתקין win x64bit בלי תוכנת עזר.. לי נשמע מוזר שעדיין לא ראיתי שום דבר על זה.

פורסם

עד כמה שידוע לי בוטקאמפ נותן לך להתקין רק win XP SP2

פורסם

אתה אומר שמבחינה תיאורטית, אפשר להתקין win x64bit בלי תוכנת עזר.. לי נשמע מוזר שעדיין לא ראיתי שום דבר על זה.

אני מדבר עיל תיאוריה בלבד אבל:

הסיבה שאי אפשר להתקין WINDOWS XP על מאקטל בלי בוטקמפ היא שלמאקטלים יש EFI במקום BIOS ו XP רגיל לא תומך בזה

WINDOWS XP X64 כן תומך ב EFI בזמנו טענו שהסיבה היחידה למה אי אפשר להתקין אותו זה בגלל שלא היו מאקטלים 64 ביט עכשיו שכבר כמעט כל המאקטלים הם C2D שהוא מעבד 64 ביט (ה Core duo שהשתמשו בו עד עכשיו הוא 32 ביט) מישהו צריך לנסות את זה

עד כמה שידוע לי בוטקאמפ נותן לך להתקין רק win XP SP2

נכון אבל אני אומר שאין שום סיבה שאפל לא תוכל להרחיב את זה לעוד גרסאות אם היא רק תרצה

פורסם

עכשיו חיפשתי בגוגל וראיתי אנשים שאומרים שהתקינו VISTA 64BIT על בוטקאמפ (כנראה על בטא של ליאופורד?)

לא יודע עד כמה הם אמינים

ד"א

אני לא חושב שאפל יוכלו להוסיף תמיכה לXP64 עד ליאופורד בגלל שתוכנית ההתקנה של XP64 היא ב64 ביט (מין הסתם...)

וכידוע ישומי 64 ביט ניתן להריץ רק בטרמינל

פורסם

מה שאני אומר לא קשור לבוטקאמפ WINDOWS 64 ביט אמור לעבוד בלי בוטקאמפ פשוט להתקין את עצמו כמו על PC רגיל

(שוב אני אומר שזה ברמת התיאוריה ואני לא יודע אם זה באמת עובד אשמח להוכחות לשם ולשם)

פורסם

התקנתי ויסטה על IMAC עם BOOTCAMP וזה עובד מצויין :yelclap:

פורסם

אבל... מממ... למה? O.o

פורסם

אותי יותר מעניין אם בוטקאמפ תוכל להריץ חלונות 2000...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים