עבור לתוכן

בעית rubbish data בביטורנט שהספקית לא הצליחה לפתור אפילו.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, לי ולעוד הרבה ישראלים יש בעיה של rbbish data כשאני מוריד מהתוכנה ביטורנט.

בינתיים כל הקבצים שניסיתי חוץ משנים לא יכלו לרדת בגלל הבעיה, הפאקטים שנשלחים פגומים, ולכן כשהתוכנה מורידה אותם היא ישר מוחקת אותם ואז מ 2.2 אחוז לדוגמה, הקובץ יורד ל 2.1 אחוז, ככה עולה ויורד וזה לא נגמר..

בתוכנה כתוב לדוגמה בקובץ של סרט ששמתי להורדה שהורדתי 3 ג'גה שמתוכם 2.5 הם rubbish data. כשהסרט בפועל הוא 700 מגה אבל ירדו רק 500 כי 2.5 נמחקו.

התקשרתי לספקית ושלחתי להם קובץ של 5 trace -ים שעשיתי ואמרו לי שאין בעיה בצד של הספקית ושהם לא יודעים. המוזר הוא שחברים שלי יכולים להוריד כל מה שאני לא יכול וניסיתי כבר לחבר את המודם ישירות בלי הראוטר, להחליף אנטי וירוס, להחליף את הפורט , להחליף גרסאות של התכנה ושום דבר לא עזר..

מה עושים??? זה קורה רק לישראלים!

תודה רבה, תומר.

פורסם

איזה קליינט?

פורסם
  • מחבר

זה ממש לא משנה...... זה קורה בכולם.. אבל הקליינט הוא bitcomet, למרות שאני משתמש גם ב utorrent.

שוב, בדוק זה קורה בשניהם, זה לא קשור לזה שהקליינט צריך לתת באן למשתמשים ששולחים את הדטא הפגום והוא לא נותן.. הוא כן נותן

פורסם

רגע, אתה אומר שחברים שלך מורידים את אותם דברים בלי בעיה, נכון?

אז איך אתה אומר שזה קורה רק לישראלים?

נשמע לי שיש לך הפרעות על הקו, או מודם מקולקל.

האם המודם שלך מחובר למחשב דרך USB?

פורסם
  • מחבר

המודם מחובר למחשב דרך היציאה לחיבור רשת במחשב, החיבור בתחתית החלק האחורי של המארז.

וכן, חברים שלי מורידים דברים שאני לא מצליח.

ואני לא יודע למה יש את זה לעוד הרבה ישראלים.

פורסם

אם יש לך אפשרות, תיקח את המודם של אחד מהחברים שלך ותחבר במקום שלך + תחליף את הכבל שמחבר אותו למחשב.

פורסם
  • מחבר

לא.

בדרך כלל הראוטר מעביר את המידע לכרטיס רשת אלחוטי שלי במחשב, וככה החוט לא מחובר ובכל זאת יש את הבעיה, המודם עכשיו מחובר ישירות כי ניסיתי גם בלי הראוטר וזה לא משנה וגם אם הראוטר מחובר ישירות למחשב שלי זה לא עובד,

פעם הייתי יכול להוריד, זה לא יכול להיות בגלל החוט כי השתמשתי בו גם פעם וגם זה לא יכול להיות שרק בישראל יש לאנשים בעיה של חוטים שבגללה יש את הבעיה לכולם

פורסם

אבל הבעיה היא לא לישראלים - הבעיה היא אצלך איפה שהוא.

תבקש מספק התשתית שלך בדיקת ניחותים ורעשים על הקו.

פורסם
  • מחבר

ביקשתי ושלחתי להם trace לא מצאו

פורסם

אני לא יודע מה הקשר בין TRACE לבין ניחותים על הקו..

בשביל להיות בטוח, תיקח מחשב של חבר שלך אליך ותראה אם הוא מתחבר כמו שצריך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים