פורסם 2002 בנובמבר 2222 שנים הרכבתי עכשיו מחשב חדשהכל מורכב לפי ההוראות ותקיןברגע שאני מפעיל הוא נדלק לאיזה 3-5 שניות וישר נכבהמה יכולה להיות הבעיה?בתודה ערן
פורסם 2002 בנובמבר 2222 שנים תבדוק שהמאוור יושב טוב על המעבדקרה לי בדיוק אותה תופעה כשהמאוורר לא ישב במאה אחוז על המעבד
פורסם 2002 בנובמבר 2222 שנים זה משהו שקשור בלוח אם אבל אני פשוט לא זוכר ....היה לי פעם את זה וסידרתי איכשהו אבל זה היה קשור בלוח אם או זכרונות או ספק ..אחד מהשלושה נסה לנתק\פרק ולהרכיב מדש
פורסם 2002 בנובמבר 2222 שנים מחבר מדובר ב:לוח אם:gigabyte ga-7vkmlמעבד : amd athlon xp 1700+ זכרון:micron 128mb pc266מה עוד אתם צריכים לדעת?אני נואש תעזרו בבקשה
פורסם 2002 בנובמבר 2222 שנים תדאג שהזיכרון בסלוט מס' 1 (זה לפעמים חשוב כשיש כרטיס מסך מובנה).תדאג שגוף הקירור יושב טוב על המעבד עם גריז טרמי ובלי שום פלסטיק שלא אמור להיות שם.איזה ספק יש לך ?
פורסם 2002 בנובמבר 2222 שנים אם זו לא הפעם הראשונה שלך של להרכיב מחשב, וכל העצות לפני לא עזרו לך, אתה צריך להחליף לוח...ואם אתה עוד יכול, לא גיגה בייט.
פורסם 2002 בנובמבר 2222 שנים מחבר יש לי ספק של 350wזה לא קשור לזיכרונות ניסיתי בשני הסלוטיםוניסיתי עם זכרון אחרנשאר הקירור למעבדחיברתי היטסינק ומאוורר של המחשב שאני עכשיו משתמש בו והוא עם אותו מעבד וגם לא נדלקיש איזה משהו שאני יכול למצוא בבית שיכול לשמש כגריז טרמי?מה עוד יכולה להיות הבעיה?מישהו מכיר בעיה כזאת בלוח הספציפי הזה?
פורסם 2002 בנובמבר 2222 שנים מחבר הכל מחובר כמו שצריךאבל יש שם דברים לחבר שאין לי אז חשבתי שלא צריך כמו:green swichgreen ledmpd -power/sleep/massege ledיכול להיות שזו הבעיה?
פורסם 2002 בנובמבר 2222 שנים תמצא את CLK_SW ליד החיבור של הפלופי (עמוד 10 בחוברת).תסגור אותו עם ג'אמפר, זה יוריג את הבאס ל 100 מה"ז (אני מודע ש 133 זה נכון למעבד אבל תנסה בכל זאת).תדאג שהמאוורר של המעבד מחובר לחיבור הנכון על הלוח ושיש לו 3 חוטים אחרת הלוח יחשוב שהוא לא עובד (אולי יש לו הגנה נגד זה).דבר אחרון, תנסה לאפס את הביוס (כאשר המחשב לא מחובר לחשמל).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.