פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים כידוע /לא ידוע הויסטה נפרץ..ורציתי לדעת אם יש בכלל טעם להתקין אותו?בלי קשר את מערכת שלי אתם יכולים לראות בצד,היא יכול להפעיל אותו על מקס אני מאמיןאבל השאלה אם למשל כל התוכנות שתומכות בXP תומכות (עכשיו) בויסטה?, כאילו יש לויסטה תמיכה לאחור?,אם כן יש שיפור?עד כמה ה64 ביט שמערכת יכולה להציג ישפיע עלי,אני יוכל לראות סרטים יותר יפה?,רק תשולחן עבודה..?בכל אופן אשמח לתשובה מפורטת מאוד בקשר לשאלה אם יש טעם להתקין ויסטה
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים בRC2 של הויסטה לא כל התוכנות תומכותאז מומלץ להתקין את זה רק בנוסף.אם אתה מדבר על הגרסה הרישמית פרוצה אני כבר לא יכול לענות לך,זה בניגוד לחוקי הפורום
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים מחבר באמת?אבל אני לא מבקש לינק או משהוכולה תדבר עליו. תחשוב לרגע שאתה עסק וכבר קנית לעסק שלך תוינדוס, ואני יש לי עסק..
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים זה לא ממש משנה,זה פשוט נגד חוקי הפורוםWarez, Hacking, Cracks, והורדות לא חוקיות הם לא נושא לדיון בפורום ואין לפרסם דיונים או הודעות בעלי תוכן זה.אני ממליץ לך לקרוא את חוקי הפורוםחוץ מזה גם אין לי את הגרסא הרישמית,ואני לא בטוח שיש פה מישהו שכבר יש לו את הגרסא הרישמית.ודרך אגב זאת גם גרסא לעסקים מה שכרגע מוכן,והפעם גרסאות עיסקיות זה באמת לעסקים(למשתמשים ביתיים יהיה מומלץ להתקין את הגרסאות הביתיות,הגרסאות העיסקיות יהיו בלי אפשרויות של הגרסאות הבייתיות).
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים מחבר לא דיברתי על הורדות! דיברתי על הוינדוס עצמוונראה לי שבהגרסה העסיקת יש בחירה כמו בגרסה הביתית: HOME,PRO,UNLIMETED בכל אופן זה השערה
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים בדיסק ההתקנה שייצא אפשר לבחור איזה גרסא שרוצים כולל העסקיות.השינוי העיקרי בויסטה הוא המראה הויזואלי. לי יש רק 512 מגה בייט, אז שיניתי את ה-theme לקלאסי (האפור). ואני לא מרגיש ממש הבדלים בין האקס פי..
פורסם 2006 בנובמבר 1319 שנים כדאי לך להתקין את הגרסא המלאה.. יש לי אותה .. הווינדוז ממש יפה .. ויש בוא מלא שטויות ................................ והוא ממש טוב .. לבנתיים לא נתקלתי בבעיות..
פורסם 2006 בנובמבר 1319 שנים בדיוק. העיצוב הויזואלי שלו שונה, ויש בו הרבה שטויות שברובן אני לא משתמש והן לוקחות סתם משאבים.אחרי יומיים עם ויסטה חזרתי לאקס-פי.
פורסם 2006 בנובמבר 1319 שנים אני נישאר עם ויסטה , אני כבר לא יכול לחזור ל XP ה ויסטה הרבה יותר נוח. :-\
פורסם 2006 בנובמבר 1319 שנים מה יותר נח?לפני כל פתיחה של קובץ, צריך לאשר אותו. את הלוח בקרה חילקו למלא קטגוריות במקום לחלק לטאבים
פורסם 2006 בנובמבר 1319 שנים הקטע של אישור לפני כל פתיחה של תוכנה וכו זה אפשר לסדר בלי בעיה בהגדרות ...
פורסם 2006 בנובמבר 1319 שנים מה יותר נח?לפני כל פתיחה של קובץ, צריך לאשר אותו. את הלוח בקרה חילקו למלא קטגוריות במקום לחלק לטאביםאת ההגנה אתה יכול לבטל בסקיוריטי סנטר.את לוח הבקרה אתה יכול לשים בצמב קלסי.
פורסם 2006 בנובמבר 1319 שנים ומה עם כל התוכנות/משחקיםהם עולים על הויסטה?ממה שבדקתי PES6 עובד , NFSC לא עובד.
פורסם 2006 בנובמבר 1319 שנים את ההגנה אתה יכול לבטל בסקיוריטי סנטר.את לוח הבקרה אתה יכול לשים בצמב קלסי.אני לא מדבר על זה..לדוגמא אם רוצים לשנות ערכת נושא, זה נפתח בחלון אחד, הגדרות שומר מסך נפתח בחלון וכו'
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.