פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים אבא שלי רוצה לעשות רשת אל-חוטית בין שני מחשבים ושזה מה שיש לו כרגע... 2 מודמים ADSL ב- USB. 1 ראוטר. והמתאם האל-חוטי עצמו. הבעיה היא שהוא לא יכול לחבר את הראוטר למודם כי הוא USB ובראוטר יש חיבור של רשת, כיצד אפשר לגרום לזה לפעול? אולי מתאם או משהו? תודה רבה
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים מחבר אבל עם הכבל USB אני מחבר את המודם למחשב... וכבל רשת אני מכניס לראוטר ואז לאן? במודם יש רק כניסת USB.
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים בעיקרון המודם אמור להתחבר לראוטר והראוטר למחשב אין לך חיבורי USB בראוטר?
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים כן הגיוני שרק זה יהיה עכשיו שאני חושב על זה....אם אין לך חיבור רשת במודם תנסה להחליף אותו אצל הספק
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים זה לא מוזר בכלל, ואם אתה לא בטוח במה שאתה אומר, עדיף שלא תגיד.פותח הת'ראד, אתה חייב להחליף את המודם למודם רשת. את המודם את מחבר לראוטר, ואת המחשבים לראוטר. הכל באמצעות כבלי רשת.
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים אתה רמזת שאולי יש דבר כזה שאפשר לחבר מודם באמצעות USB לראוטר ואמרת שאולי יש מתאם. אני ציינתי ששני הדברים הללו לא קיימים.
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים מחבר זה לא מוזר בכלל, ואם אתה לא בטוח במה שאתה אומר, עדיף שלא תגיד.פותח הת'ראד, אתה חייב להחליף את המודם למודם רשת. את המודם את מחבר לראוטר, ואת המחשבים לראוטר. הכל באמצעות כבלי רשת.הבנתי... ועושים זאת חינם אצל בזק/ספק?
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים בזק אחראית על זהאין סיבה שיקחו לך על זה כסף - תתעקש על זהו-liiight בקשר למתאם:אני לא מכיר כזה מתאםול-USB בראוטר:כן הגיוני שרק זה יהיה עכשיו שאני חושב על זה....
פורסם 2006 בנובמבר 1319 שנים ממש לא בחינם...אין יותר מתנות.החלפת למודם-רשת עולה 130 ש"ח.אם יש בעיה במודם usb או ניתוקים או אי זיהוי שלו,אני מאמין שאפשרי לקבל בחינם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.