עבור לתוכן

התקנת כרטיס רשת אלחוטי וקליטה

Featured Replies

פורסם

היי

יש לי כרטיס רשת אלחוטי הוא בה בצורת USB של DLINK ורציתי לדעת

ההתקנה שלו זה פשוט לחבר למחשב ולהתקין את הדרייבר ואז הוא עושה סריקה עד שהו מוצא רשת?

שמעתי שאפשר לפעמים לתפוס רשת חיצונית ולגלוש דרכה זה נכון?

פורסם

בכללית אתה יכול לחבר ולגלוש כן.

יש אפשרות גם להשתמש בדריבר של היצרן

או ב זה של XP - לרוב לא מסתדר כל כך טוב עם כל אחד

הרשת החיצונית הזו

היא רשת של מישהו אחר

ומה שאתה אומר פה זה חדירה לפרטיות ופשע, למרות שלא ידוע על חוק בנושא בארץ

מנקודת מבטו של שוטר, זה כמו שדלת דירתך תהיה פתוח ואני אכנס לצפות בTV ולאכול איזה סוכריה או שנים

הדבר אסור בתכלית האיסור

זה שזה אפשרי ואנשים לא מקפידים לשמור על עצמם זה סיפור אחר

כנראה שלהקיש ססמא זה הרבה יותר מסובך מלסובב מפתח

פורסם
  • מחבר

תודה על תשובתך הזריזה

נשמע לי קצת מוזר שאני יכול ככה בקלות להתחבר על רשת של מישהו אני אכן ינסה את זה אבל רק כדי לראות אם זה באמת עובד

ואז אני יחבר אצלי כי יש לי אינטרנט גם ככה, זה לא נראה לי משהו לא חוקי אם הבן אדם לא שם ססמא זה בעיה שלו....

פורסם

ואם לא תנעל את הדלת של הבית שלך ויגנבו לך דברים, אז זה בעיה שלך?

פורסם
  • מחבר

הדוגמא של הבית זה לא בידיוק ככה

אם הטכנולוגיה של היום החוקים צריכים להשתנות בהתאם

יש לי עוד שאלה קטנה, בשביל לבנות רשת ביתית לשני מחשבים אני חייב ראוטר? או שאני יכול לעשות גם באמצעות המודם (לא משנה רשת חוטית או אלחוטית)?

תןדה

חבר'ה חיברתי את הUSB התקנתי דרייבר הפעלתי מחדש את המחשב ומופיע לפני רשימה ארוכה של חיבורים שאני יכול להתחבר אליהם אז התחברתי לזה אם הכי הרבה קליטה ובום יש לי אינטרנט :yelclap:

אני רוצה לבדוק את העיניין אם זה באמת לא חוקי מה קאני עושה כי זה דיי מוצא חן בעיניי, אז אם מישהו יודע משהו אודה אם תעדכנו אותי...

פורסם

מה שאתה עושה הוא לא חוקי וזאת עבירת מחשב לכל דבר. מי שיודע מה הוא עושה יכול לעלות עליך כמו כלום.

אז תחשוב פעמיים לפני שאתה מתחבר לרשתות שלא שלך. :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

טוב אני מבין

מה לגבי ראוטר אני חייב כדי להקים רשת ביתית או שאני יכול גם אם המודם?

פורסם

לא, אתה לא יכול רק עם מודם.

כדי שתהיה רשת אלחוטית יש צורך ברכיב אלחוטי כמו AP (נקודת גישה) . כרטיס האלחוטי מתחבר אל נקודת הגישה וכך נכנס לרשת.

כדי לנהל רשת עם כמה מחשבים כאשר לכולם יש גישה אחד לשני ולאינטרנט אני ממליץ לך לקנות נתב אלחוטי ביתי - הרכיב הזה מכיל לרוב נתב, סוויץ' חוטי של 4

פורטים וAP אלחוטי כמובן. מחברים את המודם ליציאת הWAN של הנתב וכך הוא מחייג לאינטרנט ומשתף אותו. מחברים את המחשבים החוטיים לנתב וככה הם

מקבלים שירות אינטרנט ויכולים לדבר עם המכונות האחרות ברשת.

הלקוחות האלחוטיים מתחברים לרכיב הAP של הנתב באופן אלחוטי כמובן (... :) ) ומצטרפים לרשת הכוללת שם הם מקבלים אינטרנט ויכולים לדבר עם המחשבים החוטיים.

בהצלחה.

:xyxthumbs::yelclap:

פורסם
  • מחבר

או עכשיו הבנתי

תודה רבה על הסבלנות אני באמת יקנה ראוטר ויקים רשת בייתית

:xyxthumbs:

פורסם

או עכשיו הבנתי

תודה רבה על הסבלנות אני באמת יקנה ראוטר ויקים רשת בייתית

:xyxthumbs:

עדיף ככה תחסוך הרבה כאב ראש :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים