עבור לתוכן

פתיחת צינורות עיבוד

Featured Replies

פורסם

טוב השתמשתי בRIVA TUNER כדי לפתוח צינורות והוזכר בכתבה שצריך לצרוב ביוס ערוך

איך אני צורב את הביוס הערוך ומאיפה אני משיג אחד ערוך בכלל?

פורסם

אי אפשר לפתוח צינורות עיבוד ב 7600GS|.

פורסם
  • מחבר

אי אפשר לפתוח צינורות עיבוד ב 7600GS|.

למה? פרט נמק הסבר

פורסם

כל הצינורות הקיימים כבר פתוחים. אין מה לפתוח

פורסם
:s07::kopfpatsch: כפי שנאמר. אין שום אפשרות לפתוח ל7600GS צינורות עיבוד. חוץ לאחר הקטע שהיה עם הX800GTO2 שהצינורות בו נפתחו בקלות אני לא חושב שיש עוד כרטיס (בן זמננו) שאפשר לפתוח לו צינורות.. אולי לX1800GTO אבל גם שם זה ממש לא בטוח ולרוב בלתי אפשרי.
פורסם

למה אתה סתם אומר לי יש gto לא gto2 שנפתח אלה ה gto הרגיל ל agp וכולם אמרו שאי אפשר לפתוח לו צינורות ובדקתי בפורום באנגלית שכתבו שם לבדוק אם אפשר לפתוח לכרטיס הזה צינורות (רק לחלק מהם אפשר) ואין עושים את זה נתנו שם תביוס הדרוש והכל אז אל תגיד שאי אפשר כי אי אפשר לדעת בוודאות

פורסם

אי אפשר לפתוח עוד צינורות עיבוד ב7600GS!

למה? כי אין מה לפתוח! הליבה שלו מנוצלת למקסימום האפשרי מהבחינה הזאת

פורסם
  • מחבר

אי אפשר לפתוח עוד צינורות עיבוד ב7600GS!

למה? כי אין מה לפתוח! הליבה שלו מנוצלת למקסימום האפשרי מהבחינה הזאת

אז זה סתם כרטיס חלש :s07:

פורסם

יש לי 800GTO ולא הצלחתי לפתוח לו צינורות.

שמעתי שכמעט תמיד ב 6800 אפשר.

פורסם

אז זה סתם כרטיס חלש :s07:

הוא לא סתם חלש. הביצועים שלו תואמים את המחיר.

חוץ מזה שבגלל שהליבה שלו מוחלשת- יש לו פוטנציאל OC גדול (בעיקר עם תוספת מתח אבל עדיין).

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אפשר בבקשה לשאול לאיזה תפריט ללכת ב-RIVA TUNER בכדי לפתוח צינורות? אני כבר מחפש את זה הרבה זמן ולא מוצא...

פורסם

אם דיברנו על כרטיסים בני זמנינו דווקא ל-6200 הזקן אפשר לפתוח עוד 4 צינורות עיבוד ועם OCחביב הוא מגיע ועוקף כמעט כל 6600... מניסיון... פעם זה היה להיט... :xyxthumbs:

פורסם

אם דיברנו על כרטיסים בני זמנינו דווקא ל-6200 הזקן אפשר לפתוח עוד 4 צינורות עיבוד ועם OCחביב הוא מגיע ועוקף כמעט כל 6600... מניסיון... פעם זה היה להיט... :xyxthumbs:

לי אישית יש FX 5700LE, ואני מחפש בנרות איך להמהיר אותו, בכל זאת למישהו יש מושג איך פותחים צינורות עם RT?

פורסם

בלאן אראה לך :) אם זה בכלל אפשרי לכרטיס...

פורסם

אי אפשר לפתוח לכרטיס הזה צינורות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים