פורסם 2002 בנובמבר 2222 שנים אהלן חברים.לאחרונה הרכבנו בבית שלי רשת בין שלושה מחשבים, כאשר המארח מריץ אקספי, ואליו מתחברים שני מחשבים - אקספי וחלונות 98.שיתפנו קבצים, שיתפנו חיבור אינטרנט, והכל עובד, חוץ מדבר מוזר אחד!מספר אתרים הפכו להיות לא נגישים במחשבים שמתארחים, ואילו המארח נכנס אליהם בלי בעיה.אחד האתרים הוא hotmail.co.ilצריך עזרהבתודה מראש - שלום
פורסם 2002 בנובמבר 2222 שנים מחבר ניסיתי, אולי לא כמו שצריך... מה בדיוק אני אמור לעשות? כי זה לא פתר את הבעיה.
פורסם 2002 בנובמבר 2222 שנים מנסיוני, הבעיה הספציפית שתיארת נובעת בד"כ מהגדרות TMU שגויות - האם שינית את ההגדרות TCP הדיפולטיביותשל המערכת?
פורסם 2002 בנובמבר 2222 שנים מחבר לא נגעתי בשום הגדרת TCP.המחשבים המתארחים נמצאים על מצב קבלת אי פי אוטומטית.אני יודע שהמארח הוא על 192.168.0.1...
פורסם 2002 בנובמבר 2222 שנים ובכן ידידי היתה לי אותה בעיה האם גם www.start.co.il נכלל ברשימה?לי זה קרה אחרי שעדכנתי את הדרייברים של הכרטיס רשת ב windows update ראשית נסו לבדוק אם ע"י חיבור ישיר של המודם לכל אחד מהמחשבים ( כמו שה xp מחובר ) ניתן להגיע את האתרים הנ"ל ?(סביר להניח שכן)!!!!אם כן ... הדרייברים של המחשב המארח בעייתיים. (אפילו שהם עובדים ואין סימן של "סימן קריאה" במנהל ההתקנים)לרוב הבעיה נובעת מהגדרות אבטחה ...... לכןשנית נסה לבדוק איזה כרטיס רשת יש לך והורד את הדריברים מאתר החברה או התקן אותם מדיסקט הדרייברים שקיבלת עם הקניה של המחשב.זה אמור לעבוד !!!!!!!!!!!אם זה לא עזר נסה להגדיר במחשבים המתארחים את הגדרות ה DNS של שרת האיטרנט שלך כל האמור לעי"ל הוא בתקווה שהגדרת את הרשת הבייתית כראוי (נראה לי שכן)
פורסם 2002 בנובמבר 2222 שנים לעיטים יש בעיות עם הנתבים של ברות הכבלים וספקית האינטרנט. בתחילת דרכי עם חבילת האינטרנט של אינטרנט זהב ובזק בינלאומי הייתה תקופה שלא יכולתי להכנס למספר אתרים :וואלה, Ynet, חברה וכ... הפתרון היה להגדיר פרוקסי. פשוט להכנס ל-Tools-Internet Options->Connections->Lan settings ->Proxy Serversולהגדיר שם את הפרוקסי של ספקית האינטרנט שלך.לדוגמא בזק בילאומי-proxy.bezeqint.net , ופורט 8080.(ההגדרות מתייחסות לInternet Explorer).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.