פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים שלום לכולם יש לי ראוטר אלחוטי 3COM(http://www.3com.com/products/en_US/detail.jsp?tab=prodspec&sku=3CRWER100-75&pathtype=purchase) ושני מחשבים שמחוברים אליו בצורה אלחוטית ואחד קווית עקבתי אחרי ההוראות שסטיקי ולא הצלחתי לשתף קבצים, ה ממש חשוב לי אמשח לתשובה עמית (הנה תמונה שתעזור להבין מה הולך שם...)
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים אם אתה גולש ואתה לא ממש יודע איך לעשות PING אז כנראה נתב שלך מוגדר עם DHCPאז זה מוקצה אוטומטי אין דאגות כולם באותה הרשתאיך אתה הגדרת את הרשת בכל מחשב?ואיך הגדרת שיתוף לקבצים?
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים מחבר לא היה לי מה להגדיר פשוט חיברתי את מחשב ג לROUTERועוד שני מחשבים פשוט מצאתי את הרשת...ושיתוף קבצים על מחשב אחד יש 2 כוננים משותפים (עם יד) ובמחשב אחר מדפסת משותפת (גם לה יש יד) אבל אני לא רואה את הדברים המשותפים באף מחשב
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים מחבר אני לא יכול להגיע למקומות משותפים אם במחשב 1 משותף כונן C אז במחשבים 2ו3 אני לא רואה את כונן C
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים הקטע הוא שאני לא יודע איפה אתה מחפשתנסה לעשות start>run > \\COMPUTER_IPתראה אם עולה לך חלון או שאתה מקבל ERRORה IP הוא של אחד המחשבים האחרים אתה יכול לדעת מה זה בעזרת IPCONFIG ב CMDלגשת למחשב לא פועל תנסה לעשות PING ב CMD לאחד המחשבים האחשרים נראה אם הם בכלל רואים אחד את השני
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.