פורסם 2006 בנובמבר 1118 שנים התקנתי הראוטר בתוך ממ"ד המחשב השני בחדר אחר קולט אותות נמוכים/לא קולט בכללמה נדרש לעשות?
פורסם 2006 בנובמבר 1118 שנים QTEC עשה פה עבודה נהדרתתנסה את זה למורות שאין הבטחה שזה יפעל אבל אמור לעזורhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=151218.0
פורסם 2006 בנובמבר 1118 שנים Xthread תודה על המחמאהלמרות זאת הפתרון הכי טוב הוא כמובן להוציא את המחשב מהממ"ד ... אני לא מבין איך אנשים כל הזמן מצליחים לתקוע את הנתב האלחוטי שלהם בממ"ד... בטח הרבה אנשים הופכים את הממ"ד למן חדר עבודה עם מחשב אבל תבינו - לא מומלץ לשים שם נתב אלחוטי ! בהצלחה (בכל זאת...) .
פורסם 2006 בנובמבר 1118 שנים אורן יקיריהממד הוא חדר לכל דברכמו שלך בחדר יכול להיות מחשב (נייד או לא) או עמדת עבודהרוצים שיגיע לשם אות הממד הוא חדר לכל דבר....
פורסם 2006 בנובמבר 1118 שנים ** הפורום זה לא המקום לוויכוחים. תצחק איתי בפרטי ולא פה. :-Xפותח הת'ראד - נסה את המיני מדריך שלי , וכמו כן ניתן לקנות בארץ אנטנה חיצונית של EDIMAX של 5db gain . בדוק אם יש לה אותו חיבור כמו של הנתב שלך.
פורסם 2006 בנובמבר 1118 שנים הפתרון הכי פשוט במקרה הזה הוא השלחת כבל רשת דרך תעלות טלפון/כבלים אם יש בממ"ד החוצה ומשם לנתב.כמו ש-qtec אמר,לא לשים נתב אלחוטי בממ"ד או לחבר מחשב שנמצא שם באופן אלחוטי,נקודה!.
פורסם 2006 בנובמבר 1118 שנים אולי לך זה נראה הפתרון הכי פשוטלא כל אחד יכול להעביר כבלים בקירותאם זה כזה פשוט לך אולי אני אזמין אותך פעם הבאה שאני אצטרך לעשות את זה?!?
פורסם 2006 בנובמבר 1118 שנים זה עדיף בהרבה ומאוד קל ופשוט,רק אנשים מתעצלים לעשות זאת(אתה אחד מהם כנראה..),ומעדיפים לחבר בצורה אלחוטית את המחשב בממ"ד ואז לבכות למה אין קליטה בכלל או למה היא מאוד נמוכה.תמיד אפשר להזמין חשמלאי שיעשה זאת.
פורסם 2006 בנובמבר 1218 שנים אולי לך זה נראה הפתרון הכי פשוטלא כל אחד יכול להעביר כבלים בקירותאם זה כזה פשוט לך אולי אני אזמין אותך פעם הבאה שאני אצטרך לעשות את זה?!?ואולי תפסיק לריב עם אנשים בכוח? חאלאס. מה שאמרו פה הוא נכון. לא נראה לך, אל תעשה. אין חובה להגיב על כל דבר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.