פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים כרגע יש לי 512MB זיכרון פנימי, ואני רוצה לקנות עוד 512MB, ככה שיהיה לי ג'יגה.. והשאלות שלי : האם אני ארגיש בהבדל בין 512 לג'יגה? ובכלל שווה לי להוסיף עוד זיכרון או ש-512MB מספיקים?
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים תוסיף אתה לא יודע איזה הבדל תקבל אבל השאלה האם זה למשחקים עריכהאז כן או סתם אופיס ואינטרט אז ממש לא
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים מחבר תוסיף אתה לא יודע איזה הבדל תקבל אבל השאלה האם זה למשחקים עריכהאז כן או סתם אופיס ואינטרט אז ממש לאזה להכל.. גם משחקים גם אינטרנט, מוזיקה.. אני יודע מה עודלמשל עם אני מוסיף זיכרון אז הווינדוס עולה יותר מהר? תוכנות ומשחקים עולים יותר מהר?
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים כן כן וכןוגם תוכל להפעיל יותר תוכנות במקביל בלי שהמחשב יהיה איטי בצורה מרגיזה
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים מחבר תודה.. אה ועוד משהו , בקרוב יצא הווינדוס החדש (ויסטה) אז זיכרון של 1 ג'יגה יספיקו ? כי שמעתי שלווינדוס הזה יהיה דרישות מאוד גבוהות..
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים תלוי איזה גרסה של ויסטה(יש 6 גרסאות של המערכת ההפעלה...) אבל בגדול אתה צריך לפחות מינימום של 1GB אם יהיה לך יותר אז עדיף...
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים מחבר וואיי ג'יגה מינימום בשביל ויסטה.. אולי אני אחסוך קצת כסף ואקנה ג'יגה זיכרון שיהיה לי ג'יגה וחצי סה"כודרך אגב יש לי כרטיס מסך geforce 6800 128MB.. אז הגרפיקה של הויסטה לא תיהיה בעיה כנראה
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים זה הגרסאות של ויסטה הaero זו גרסה אם גרפיקה ומעוצבת יותר יפה(וכך הדרישות שלה בהתאם...יותר גבוהות)לגבי הקרבל אם אני לא טועה זה הגרסה היותר בסיסית...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.