עבור לתוכן

מה תקופת האחריות על זכרונות samsung ddr400 בKSP ?

Featured Replies

פורסם

אני לא מוצא שום מידע באתר שלהם.

פורסם

אני לא מוצא שום מידע באתר שלהם.

בעיקרון זה או כל החיים או 3 שנים.

פורסם
  • מחבר

לפי מה?

עד כמה שאני יודע, רוב המוצרים ב KSP מקוצצים לשנת אחריות אחת.

פורסם

תן להם מחר צלצול ותשאל .

פורסם

כשחבר שלי קנה שם זכרון GEIL DDR400 GOLDEN DRAGON הוא גם קיבל אחריות לכל החיים..

אבל, המוכר הסביר לנו את האותיות הקטנות מאחורי זה:

לכל החיים אומר עד שנה לאחר שהחברה מפסיקה לייצר את הדגם הזה..

פורסם

לא ידעתי שב-KSP נותנים אחריות ;D

פורסם

לא ידעתי שב-KSP נותנים אחריות ;D

האמת גם אני לא :-\

פורסם

מה זאת אומרת ??

קניתי שם כל כך הרבה פעמים מחשבים ורכיבים למחשב.. יצא לי להשאיר שם בעבר מחשב שקרס במשחק אונליין בבאטלפילד2 , ישבתי עם הטכנאי שם שעתיים והרצנו בדיקות וניסינו רכיבים שונים, עד שהבנו שזאת בעיה שקשורה לPUNKBUSTER ולא בעיה חומרתית כמו שחשבתי - לא גבו ממני שקל על הבדיקה והשירות.

דבר שני, היה שלב שבו הצורב שלי עשה בעיות כשניסיתי להעתיק ממנו להארדיסק קבצים ממש גדולים (בעיית יתירות מחזורית או CRC FAILD באנגלית..) לקחתי להם את הכונן , הם שלחו למעבדה ואחריי יומיים החליטו להביא לי כונן חדש ולא לתקן ובנוסף צ'יפרו אותי על הדרך בדגם החדש יותר - ללא תשלום של שקל.

שגם זה אגב בדיעבד התברר כדיסק שהיה צרוב חלש מידי..

אז למה התכוונתם - "לא ידעתי שיש שם אחריות" ?

פורסם

אני חייב לציין שגם אני קיבלתי שם שירות מהיר אוטוסטרדה וברמה מעולה.

מחשב שהזמנתי ביום חמישי בצהריים עם מפרט שבניתי בעצמי (עלה כולל מסך 10000 ש"ח), קיבלתי מוכן, עם התקנת וינדוס והכל ביום ראשון בצהריים.

לכל שאלה שלי התייחסו שם בכבוד ובפירוט.

אם זה לא שירות, אני לא יודע מה כן.

פורסם

את חוקי הפורום קראתם? :

אין להביע דעה על חנויות, לפרסם סיפורים הקשורים לחנות כלשהי, או לדון בכל צורה שהיא בחנות מסויימת. מותר לנקוב בשמות של חנויות רק לצורך השוואת מחירים של מוצר מסויים, ולא לשום מטרה אחרת.
פורסם

מה זאת אומרת ??

קניתי שם כל כך הרבה פעמים מחשבים ורכיבים למחשב.. יצא לי להשאיר שם בעבר מחשב שקרס במשחק אונליין בבאטלפילד2 , ישבתי עם הטכנאי שם שעתיים והרצנו בדיקות וניסינו רכיבים שונים, עד שהבנו שזאת בעיה שקשורה לPUNKBUSTER ולא בעיה חומרתית כמו שחשבתי - לא גבו ממני שקל על הבדיקה והשירות.

דבר שני, היה שלב שבו הצורב שלי עשה בעיות כשניסיתי להעתיק ממנו להארדיסק קבצים ממש גדולים (בעיית יתירות מחזורית או CRC FAILD באנגלית..) לקחתי להם את הכונן , הם שלחו למעבדה ואחריי יומיים החליטו להביא לי כונן חדש ולא לתקן ובנוסף צ'יפרו אותי על הדרך בדגם החדש יותר - ללא תשלום של שקל.

שגם זה אגב בדיעבד התברר כדיסק שהיה צרוב חלש מידי..

אז למה התכוונתם - "לא ידעתי שיש שם אחריות" ?

שונא לקוחות כמוך :pissed:

פורסם

גם אני. :lol:

מה לעשות , הייתי צעיר פעם וכל מורה התחיל כתלמיד.

והייתי עצבני על זה שקניתי מחשב חדש והיו לי בעיות ורק חיפשתי על מי להפיל..

ולגבי זה שהזכרתי שם של חנות = נו אז?!

כולה מעשייה שהיתה וכך הייתה.. לא צריך לעשות מכל דבר ביג דיל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים