פורסם 2006 בנובמבר 1118 שנים שלוםהמחשב שלי מחובר בבית דרך רשת אלחוטיתהאם יש דרך שאני אוכל להתחבר למחשב שלי ממחשב אחר ולעבוד עליו?תודה
פורסם 2006 בנובמבר 1118 שנים אתה צריך דבר שנקראdesktop sharing systemהתוכנה המרכזית היום בשוק היא VNC
פורסם 2006 בנובמבר 1118 שנים מה הבעיה בRemote control של הוינדוס?הוא סבבה לחלוטין אם יש לך אותו ויש לך רשת ביתית תוכל להתחבר לכל מחשב מרחוק.
פורסם 2006 בנובמבר 1118 שנים צודק לא ראיתי שזה היה רשת ביתיתובעצם אפשר גם להשתמש בזה מרחוקאבל איכשהו אני לא חושב שזה עולה לו כסף ול VNC יש יתרונות על הREMOTE של MS אגב שמעתי שהם הוציאו תוכנה יעודית לשליטה מרחוקצריך לבדוק גם את זה
פורסם 2006 בנובמבר 1118 שנים XThread aka) **) תפסיק לבלבל כבר פותח הת'ראד - אם יש לך מחשב שמתחבר אלחוטית רוב הסיכויים שיש לך נתב אלחוטי איפשהו . אתה באמת יכול להשתמש באחת מתוכנות השליטה מרחוק (כמו VNC או REMOTE DESKTOP של מיקרוסופט) אבל בשביל זה תצטרך לפתוח את פורט הגישה שהתוכנה הספציפית משתמשת בו. זה נקרא port forwarding ותוכל למצוא מידע על הנתב המסוים שלך באתר www.portforward.com . חוץ מזה, קים פתרון נחמד מקוון שנקרא LogMeIn . אני מאמין שזה יהיה הפתרון האידיאלי בשבילך. בהצלחה.
פורסם 2006 בנובמבר 1118 שנים Qtec ידידיאני לא מבלבל בכללואני חושב ש REMOTE DESKTOP יהיה עדיףבלי להתקין כלוםלהשתמש במה שיש ובטוח פועל
פורסם 2006 בנובמבר 1118 שנים בסדר גמור Xthread... שינסה מה שכתבתי (הן ההמלצות והן מה שצריך לעשות שזה יפעל ) עומד בעינו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.