עבור לתוכן

האם המחשב שלכם מספק אתכם

האם המחשב שלכם מספק אתכם 1,554 הצבעות

1. 1. האם המחשב שלכם מספק אתכם

• כן בהחלט
    • מספק דיי טוב
    • לפעמים מספק לפעמים לא
    • לא ממש
    • אני כבר מת להחליף את הגרוטאה

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

מחשב חרטא בן שנתיים :-\

אין אפילו כרטיס מסך מה שגורם לי לשחק ב2 משחקים: הירוס 3 ורד-אלרט 2. :D

דווקא המעבד כן מספק אותי... וגם הצורב LG הרגיל מספק כי יש במחשב של אבא צורב DVD.

צריך רק לקנות לוח אם מתאים שיציב בOC גבוה יחסית, קירור TT BT, כרטיס מסך, עוד 512MB זיכרון, ספק חדש, מסך חדש lcd 17", ועכבר ומקלדת....

אה וצריך HDD חדש למקרה שזה ישבוק חיים.. 80GB כבר לא ממש מספיקים... :-\

פורסם

AthlonXP 2100, GeForce4 Ti4400, 768MB DDR266, 450GB

בהתחשב בעובדה ששיחקתי רק בשנה הראשונה לקנייה, אני מסתדר איתו יפה מאוד כבר 5 שנים.

פורסם

אני עם המחשב הנוכחי כבר שנה ושלושה חודשים (אם כרטיס מסך כמעט שנתיים). הייתי רגיל להחליף כל שנה, אבל השנה ויתרתי. הגעתי למסקנה שאין צורך אמיתי בכך וחבל על בזבוז כסף. קנייה הבאה ככל הנראה Core 2 Quad.

פורסם

"לפעמים מספק לפעמים לא"

הדרישות שלי מאוד גבוהות ואני חייב לשחק הכל על ULTRA ועכשיו ברזולוציה החדשה שלי (1680X1050) אני נתקל לפעים באיזה עצירון וזה יכול לשגע לי תנשמה :pissed:

אבל לא עוד הרבה זמן....

השירוג הבא בדרך.. :-*

פורסם

"כבר מת להחליף את הגרוטאה הזאת" :lol: :bigglasses:

סתם סתם, "מספק בדרך כלל"

ראה מפרט בצד xD

וגם זה רק בגלל שקיבלתי חלקים באיכות מהתחת והאחריות של החנות נראית כמו הפרצוף של העובדים בחנות שאסור להגיד את שמה ואסור לרמוז שהשם שלה הוא כמו שם של בת :smile1:

-ג'ו

פורסם

מספק וחצי...

פורסם

שלי ס"הכ די מספק אותי, אבל הגיע הזמן, אחרי שנתיים וחצי, לשדרג כרטיס מסך. זה יהיה 6200A או 6800 רגיל, עדיין לא בטוח איזה (נטייה ל6800 מן הסתם), אבל זה יבוא מתישהו =]

פורסם

ברוב הזמן אני די מרוצה אבל לא הייתי מתנגד לעוד ג'יגה זכרון, רק חבל שהצ'יפ שלי לא מסתדר עם זכרון מסוג אחר וכבר לא ניתן להשיג אותו בארץ :-\

פורסם

כן

קצת מאכזב אותי עד היום שבזמנו [לפני 3 שנים] כשהייתי בארה"ב התלבטתי אם לקנות את ה-Geforce 6800GT או את הGF6800NU

ובסוף הלכתי על ה-NU...שהוא די חלש משמעותית בהשוואה ל-GT [אבל הוא עדיין כרטיס מפציץ,ועדיין מריץ את כל המשחקים על HIGH]...בזמנו כשקניתי את הכ. מסך למחשב החדש שלי,הGF6800 היה בערך מה שה-Geforce 8800 הוא היום...כרטיס שכולם הזילו עליו ריר.

פורסם

מבחינת עבודה שוטפת מספק מאוד , אבל מבחינת משחקים , הפסקתי לשחק בערך אחרי ש HL2 יצא, ורק בגלל המחשב.

פורסם
  • מחבר

אין לי מה להגיד... משחקים הם פשוט מכה!!!

פורסם

מספק מאוד

יש רק מקרים כמו FEAR שאני אומר לעצמי- חבל שאין לי איזה 8800GTX אבל בכללי מאוד מספק

(מפרט בצד)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים