פורסם 2006 בנובמבר 1118 שנים אני צריך "לדלל" את ה12 V ל 5Vיש אפשרות לשים סתם נגד אבל אני חושב שזה לא כל כך חכםאחרי הכל אני לא רוצה לשרוף שום דבר זה אמור להתחבר למכשיר מאוד עדיןיש לכם הצעות ?
פורסם 2006 בנובמבר 1118 שנים לא קשה במיוחד, 12V שיכול לבוא מהמצת בקלות או נקודה אחרת למיצב מתח.בכל אופן לא לגעת ב + של המצבר!
פורסם 2006 בנובמבר 1418 שנים כמה רגיש הרכיב אותו אתה רוצה לחבר ?כי עם דיודת זנר, או עם חיבור מספר דיודות אפשר להגיע לתוצאה דומה עם הרבה פחות מאמץ.
פורסם 2006 בנובמבר 1418 שנים LM7805 זה מאמץ?אין דבר יותר פשוט לחיבור ממנו לדעתי...סה"כ כמה הלחמות פשוטות וזהוחוץ מזה:זה אמור להתחבר למכשיר מאוד עדיןלכן הכי פשוט ובטוח לדעתי להשתמש ב-LM7805
פורסם 2006 בנובמבר 1418 שנים כמה רגיש הרכיב אותו אתה רוצה לחבר ?כי עם דיודת זנר, או עם חיבור מספר דיודות אפשר להגיע לתוצאה דומה עם הרבה פחות מאמץ.ובתוך ה-LM7805 אין זנר לדעתך?
פורסם 2006 בנובמבר 1418 שנים מה קשר שמיטה להר סיני ?אם אתה רוצה לבנות אופניים אתה יכול להשתמש בגלגל, אתה לא חייב את כל האוטו.
פורסם 2006 בנובמבר 1418 שנים כמה רגיש הרכיב אותו אתה רוצה לחבר ?כי עם דיודת זנר, או עם חיבור מספר דיודות אפשר להגיע לתוצאה דומה עם הרבה פחות מאמץ.קודם כל אין שום מאמץ בחיבור מייצב!שנית כל הזמן קופצים פה ואומרים להשתמש בזנר כמעגל יצוב, אכן זנר מחזיק מתח קבוע עליו והוא מתאים למספק ישומים אבל מעגל היצוב מסוגל להתמודד עם הרבה יותר מצבים ולספק מתח יותר מיוצב ועלותו שקלים בודדים.תסתכל במעגל כאן שנמא במייצב ותגיד אם זנר יכול לבצע את אותה פעולה?המעגל לקוח מכאן: http://cache.national.com/ds/LM/LM341.pdf[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בנובמבר 1718 שנים מחבר תודה רבה לכולכם !!!אה והמכשיר הוא מחשב כף יד ישן כזה שלא מצאתי אליו מתאםLM7805 עשה את העבודה !!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.