פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים אם 150/200 שקל הבדל לך לפי אחריות..אם שניהם אותה אחריות לך לפי קרור..אם שניהם עם אותו קרור.לך לפי תוספות... בנדל (משחקים וכו')
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים תודה על העזרה,ההפרש בסוף קצת פחות ממה שחשבתי אולי 150,200שקלים הבדל אז מה כדאי?ומה זה בנדל?אם אתה עושה CO או שהשקט חשוב לך - לך על הג'יגה-בייט. אם לא, לך על הלידטק.בנדל זה שם כללי לכל התוספות שמקבלים עם המוצר.דרך אגב, למה שלא תיקח את ה1950PRO?(בתנאי שאתה לא עושה OC)
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים לא, יותר הגיוני שהם מדפיסים אריזה זהה לכל המהדורות של הכרטיס.נכון אבל שים לב שהבאנדל של המשחק מוגבל לאמריקה וגרמניה בלבד
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים קצת התבלבלת. כתוב שם "כל העולם מלבד ארה"ב וגרמניה". בצד יש משחק נוסף שרשום מתחתיו "ארה"ב וגרמניה בלבד".אבל עזבו את זה, זה לא שווה את הויכוח.
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים אם ההפרש הוא 150 ש"ח ויש לך לפחות שנתיים אחריות על ה 7900GS של ג'יגה בייט, הייתי הולך עליו.יותר מ 150 לא הייתי שם עליו, הייתי מעדיף לקחת כבר של לידיטק להוסיף אולי קירור יותר רציני כמו VF900 שעולה 190 ( בפנדה )...
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים אם ההפרש הוא 150 ש"ח ויש לך לפחות שנתיים אחריות על ה 7900GS של ג'יגה בייט, הייתי הולך עליו.יותר מ 150 לא הייתי שם עליו, הייתי מעדיף לקחת כבר של לידיטק להוסיף אולי קירור יותר רציני כמו VF900 שעולה 190 ( בפנדה )...וזה יוצא לך כבר 7900GS של GB + הקירור מורכב
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים מחבר הבנתי חברים..אם הכרטיס בהפרש יותר גדולללכת על לאידטק וגם להתחשב באחריות..אגב אני ממש לא מתכנן oc....וממש לא מתכנןלהוסיף קירור...הייתי הולך בשמחה על ה1950 pro הואמאוד מומלץ ואפילו טוב יותר מה7900 (ועולה כמוהו)אבל נראה שהוא פשוט לא קיים בארץ..חיפשתי אותו בזאפ ופשוט אין...מה אתם אומרים?
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים שלא חיפשת טוב. : http://zap.co.il/models.asp?sog=C-GraphicCard&DB58426=128834&keyword=x1950 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2166
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים איך אתם ממליצים על Gigabyte ?רוב המקרים שבהם שמעתי על כרטיס שנשרף זה היה של Gigabyteבשאר המקרים INNOVISIONה LEADTEK עדיף. לפחות לדעתי , מה כן שגם תחסוך לך 200 ש"ח כי בתכלס זאת אותה ליבה בדיוק ואם אני לא טועה גם אותם זיכרונות
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים מחבר איך אתם ממליצים על Gigabyte ? רוב המקרים שבהם שמעתי על כרטיס שנשרף זה היה של Gigabyte בשאר המקרים INNOVISION ה LEADTEK עדיף. לפחות לדעתי , מה כן שגם תחסוך לך 200 ש"ח כי בתכלס זאת אותה ליבה בדיוק ואם אני לא טועה גם אותם זיכרונות תודה על העצה.. שלא חיפשת טוב. : http://zap.co.il/models.asp?sog=C-GraphicCard&DB58426=128834&keyword=x1950 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2166 חחח תודה רבה אבל אני לא מבין, נורא קשה למצוא את זה... למשל בבניית מפרט בskypc אין את זה, את מוזמן לבדוק. תודה. עריכה: אהה אני רואה למה.. בגלל שלא חיפשתי בחברות כמו gecube או ספיר...זה לא בעייתי? למה ג'יגהבייט ולאדטק לא מוכרים את זה? כל הדיון היה על החבררות הטובות האלה ועכשיו?? אפשר הסבר?
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים איך אתם ממליצים על Gigabyte ?רוב המקרים שבהם שמעתי על כרטיס שנשרף זה היה של Gigabyteבשאר המקרים INNOVISIONה LEADTEK עדיף. לפחות לדעתי , מה כן שגם תחסוך לך 200 ש"ח כי בתכלס זאת אותה ליבה בדיוק ואם אני לא טועה גם אותם זיכרונותשטויות. זה כמו לומר שאינטל יותר טובים מAMD.לא מדובר בהשוואה של חברה גנרית לחברה מוכרת ואמינה. כל עוד 2 החברות מוכרות וטובות, זה בכלל לא מהווה שיקול.ואם היית קורה את הדיון מההתחלה, היית רואה שהGB בא עם VF700, אוברקלוק(וטענה שהכרטיס עצמו יותר טוב בOC מאשר חברות אחרות) מהמפעל וזכרונות עם תדר סטוק גבוה יותר.עריכה:בגלל שלא חיפשתי בחברות כמו gecubeאו ספיר...זה לא בעייתי? למה ג'יגהבייטולאדטק לא מוכרים את זה?כל הדיון היה על החבררות הטובותהאלה ועכשיו?? אפשר הסבר?זה כרטיס חדש, מן הסתם הזמינות שלו היא לא הכי גבוהה כרגע. חכה קצת ותראה שיגיעו לארץ גם כרטיסים של GB. אם אני לא טועה, LEADTEK לא מייצרים כרטיסים של ATI.
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים מחבר שטויות. זה כמו לומר שאינטל יותר טובים מAMD.לא מדובר בהשוואה של חברה גנרית לחברה מוכרת ואמינה. כל עוד 2 החברות מוכרות וטובות, זה בכלל לא מהווה שיקול.ואם היית קורה את הדיון מההתחלה, היית רואה שהGB בא עם VF700, אוברקלוק(וטענה שהכרטיס עצמו יותר טוב בOC מאשר חברות אחרות) מהמפעל וזכרונות עם תדר סטוק גבוה יותר.עריכה:זה כרטיס חדש, מן הסתם הזמינות שלו היא לא הכי גבוהה כרגע. חכה קצת ותראה שיגיעו לארץ גם כרטיסים של GB. אם אני לא טועה, LEADTEK לא מייצרים כרטיסים של ATI.תודה על העזרה.לאדטק כנראה באמת לא מוכרים ati לפימה שאני רואה עכשיו.זה שג'יגהבייט לא מוכרים אותו עדייןאומר משהו על הכרטיס?אולי כדאי ללכת על ה7900 בגלל זה?(למרו שכרגע נראה שה1950 טוב ממנוועולה כמוהו...תקנו אותי אם אני טועה)זה אומר משהו על הכרטיס שחברהמוכרת עוד לא מוכרת אותו?וכמובן עוד קיימת הבעייה שאניאהיה חייב לקנות מג'יגהבייטכשהוא יגיע אליהם ואזיכול להיות שיצא לי יותר יקר משוםשאני לא יוכל לקנות מלאדטקשכנראה קצת יותר זולים...מה אתם אומרים??
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים תקנה את הgecube x1950pro מskypc ב1180 ש"ח אם אין אותו אז תעבור ל7900gsשל Leadtek ב1051 ש"ח מskypc
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים זה שGB לא מוכרים אותו לא אומר כלום על הכרטיס. הסברתי את זה בהודעה הקודמת שלי.אמרתי את אותו הדבר בדיוק גם מקודם: אלא אם אתה עושה OC או שאתה מתכוון לשים קירור שקט לכרטיס(במקרה שאתה לוקח את הGB ולא את הלידטק), לך על 1950PRO.לא הבנתי, אתה יכול לקנות רק מחנות אחת ויש להם רק GB ולידטק?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.