עבור לתוכן

שאלה בקשר לLeadtek ו Gigabyte.

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת האם ובכמה

Gigabyte חזקה מLeadtek.

האם ההבדל הוא משמעותי וכדי

להתייחס אליו כשקונים מחשב.

שמתי לב שכרטיס GeForce 7900gs

של ג'יגהבייט עולה ב400 שקל יותר (!!) מאשר

כרטיס 7900gs של לאדטק,

1000 לעומת 1400.

תודה מראש!!

• תגובות 39
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שניהם חברות מעולות ואיכותיות, לי אישית יש העדפה מנסיון ארוך וטוב לגי'גבייט אבל עדיין אין סיבה להפרש.

אם מדובר על שני החברות האלו בלבד וזהו ההבדל היחיד לך לפי מחיר\אחריות\בנדל.

פורסם

לכל אחד יש ניסיון טוב או לא טוב עם חברה מסוימת.

היתי הולך בכל זאת לפי האחריות/בנאדל/מחיר וכמובן מוודא שהם בעלי אותם נתונים (זיכרון,מהירות זיכרון וכו')

פורסם

הגזמת בקשר למחיר, הכי זול שראיתי ל7900GS היה 1050 וזה אכן היה כרטיס של Leadtek. את הGigabyte יש גם ב1200.

דרך אגב, יש לי את הGigabyte.

בקשר להבדלים ביניהם: בחלק מהחנויות לLeadtek יש שנתיים אחריות(ובחלק שלוש). לGigabyte יש שלוש שנות אחריות בכל מקום שראיתי אותו. הGigabyte יותר יקר באיזה 150-200 שקל אבל מגיע עם VF700(הגרסה של האלומיניום+נחושת, בלי לד וסינקים לזכרונות) וOC מהמפעל ל450@525 לליבה ו1320@1440 לזכרונות, הם גם טוענים שהוא יותר טוב בOC מאשר כרטיסים אחרים(ומהניסיון שלי -זה יותר מנכון. אני על 652 לליבה ו1764 לזכרונות בלי VMOD. שמתי לב שהתדר סטוק של הזכרונות שלו הוא 1400 - יותר גבוה מהתדר של כרטיס רגיל, מה שמן הסתם עוזר בOC), גם מקבלים איתו תוכנה לOC של Gigabyte(אבל היא לא מזהה אצלי את הכרטיס).

פורסם

אם אתה מוצא 7900GS של ג'יגה בייט ב 100-150 ש"ח יקר יותר מאשר של לידיטק, עדיף לך לקנות אותו...

( כמו שציינו מגיע עם VF700 ולא קירור פשוט )

לי יש 7900GS של לידיטק אבל עם קירור VF900...

ואגב, אני לא יודע מה הבאנדל של 7900GS של ג'יגה בייט, אבל הבאנדל של ה 7900GS של לידיטק הוא דיי נחמד :)

פורסם

הבאנדל של Gigabyte הוא בושה.

דיסק של דרייברים וpower dvd, כבל TV-OUT ו2 מתאמים DVI TO VGA. על האריזה רשום שמקבלים איתו גם את call of juarez, אבל אני לא קיבלתי אותו.

פורסם

אם על האריזה כתוב...... אני לא הייתי מאשמים את גי'גבייט אלא את החנות.

פורסם

זאת לא החנות. קודם כל, מה יש להם לעשות עם זה? חוץ מזה, מדובר בבנאדם שאבא שלי מכיר, ככה שאין מצב שזאת החנות.

פורסם

נכון יותר הגיוני שגי'גבייט חברת ענק עשתה קומבינה והוציאה את המשחק,

זה קרה בארץ... יבואן\שליח\חנות לא יודע מה... בטוח לא החברה.... או שקנית OEM, מחיר קומבינה.. אריזה קומבינה.

פורסם

לא, יותר הגיוני שהם מדפיסים אריזה זהה לכל המהדורות של הכרטיס.

[attachment deleted by admin]

פורסם

אני העדפתי ללכת על ה-7600GT של גיגהבייט מהחברות האחרות בגלל השם ובגלל האמינות

למרות שההוספתי בערך 150 שקל על זה

אבל זה ימנע לי כאבי ראש בעתיד

פורסם

כשאני חיפשתי 6800 לקניה המליצו לי על LEADTEK בגלל שהחברה מכרה את הכרטיס עם קירור רציני יותר מהשאר ...

פורסם

אחי לך על xfx

פורסם

אני כשקניתי פעמיים גי'גבייט..

פעם אחד 6600GT DAUAL היה מסומן לי אם זה עם המשחקים ועם מה עוד. (סימון שחור כנקודה)

וגם כשקניתי שני כרטיסים של 7800GT היה מסומן לי מה יש בפנים.

לכן אם מסומן לך שזה מה שאמור להיות בפנים ולא היה אן מה להאשים את גי'גבייט.

בכל מקרה רצוי כשקונים לברר מה קונים וגם לפתוח אריזה ובנוסף לדאוג לקבלת אריזה סגורה כמו שהיא אמורה להגיע.

(ובוא נסיים נושא זה, זה פשוט לא מוביל לשום מקום.)

פורסם
  • מחבר

שניהם חברות מעולות ואיכותיות, לי אישית יש העדפה מנסיון ארוך וטוב לגי'גבייט אבל עדיין אין סיבה להפרש.

אם מדובר על שני החברות האלו בלבד וזהו ההבדל היחיד לך לפי מחיר\אחריות\בנדל.

תודה על העזרה,

ההפרש בסוף קצת פחות ממה שחשבתי אולי 150,200

שקלים הבדל אז מה כדאי?

ומה זה בנדל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים