פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים אני צריך תוכנה אובר קלוק לכרטיס המסך(7600gs) שלי אני לא יודע מה הכי מומלץ
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים מחבר נו מה איפה כול האובר קלוקרים פה? מה אף איחד לא יכול לענות לי על השאלה
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים לא צריך RIVA TUNER..תפעיל COOLBITS והוא יוסיף לך דרך הרג'יסטרי אפשרות לOC דרך הדרייברים של הכרטיס מסך..אם תגיע איי פעם לגבול של הכרטיס מסך שלך בלי בעיות, אתה מוזמן להתקין POWERSTRIP כדי למצוא גבולות חדשים..בהצלחה, שא ברכה.
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים לגביי הקירורים בסכום שאתה מוכן להשקיע אתה יכול לקחת את הטופ בקירור אוויר תבחר ין הנינגה פלוס לביג טייפון והטוניק טאווראולי תצטרף להוסיף 20 שקל ככהבכל מקרה הטוניק מקרר הכי טוב הביגטייפון הכי שקט והנינגה באמצעההבדלים בין הקישורים שהבאת זה הראשון ביגטייפון VX שזו הגירסא החדשה שלא מצריכה פירוק הלוח על מנת להרכיב ומגיע עם מאוורר עם שליטת מהריות ויותר מהיר במקסימום שלו
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים מחבר לגביי הקירורים בסכום שאתה מוכן להשקיע אתה יכול לקחת את הטופ בקירור אוויר תבחר ין הנינגה פלוס לביג טייפון והטוניק טאוור אולי תצטרף להוסיף 20 שקל ככה בכל מקרה הטוניק מקרר הכי טוב הביגטייפון הכי שקט והנינגה באמצע ההבדלים בין הקישורים שהבאת זה הראשון ביגטייפון VX שזו הגירסא החדשה שלא מצריכה פירוק הלוח על מנת להרכיב ומגיע עם מאוורר עם שליטת מהריות ויותר מהיר במקסימום שלו :nixweiss:??
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים http://hwzone.co.il/downloads/index.php?act=category&id=22תוריד מה שאתה רוצה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.