עבור לתוכן

רמקולים A וB

Featured Replies

פורסם

שמעתי על האפשרות של רמקולים A וB ואני לא בטוח שאני יודע מה זה...

חשבתי בינתיים לקנות רסיבר ו5 לוויניים וסאב ושיהיו לי עוד איזה 1000 שקל, לקנות רמקולים מדפיים לסטיראו (שיהיו בקיר מאחורי- ליד הלוויניים האחוריים) ושהם יגברו במקום הקדמיים כשאני אשמע מוזיקה.

האם כדי לעשות זאת צריכים לחבר אותם לחיבורי הB ואז להחליף בין הרמקולים בלחיצת כפתור?

פורסם

אם אני מבין נכון (ואני מקווה שכן) אתה רוצה למתג בין 2 סטים של רמקולים (זוג לויניים וזוג רגילים )

אם זאת כוונת המשורר (או סופר :P) אז כן זוהי כוונת יצרן המגבר

פורסם
  • מחבר

לא ממש, הכונה שלי זה לחבר את הסט 5.1 ובעתיד להוסיף זוג מדפיים.

ומתי שאני ארצה אני אוכל לקבוע לשמוע רק במדפיים או רק ב5.1 בלחיצת כפתור

פורסם

אז לא .

ה Aו B זה רק לסט הקדמיים ולא לכל מערך הרמקולים במגבר

פורסם

אז הוא פשוט יכול להעביר למצב סטריאו ואז למתג

פורסם
  • מחבר

נראה לי שלא הבנתם אותי

אני רוצה לעשות דבר כזה- לחבר את כל המערכת של ה5.1 לחיבורים שלה ברסיבר ולשמוע איך שבא לי.

בנוסף לזה אני רוצה לחבר זוג רמקולים מדפיים

ומתי שבא לי אני אשמע בכל המערכת 5.1 או שאני אשמע רק במדפיים בסטיראו.

הכוונה שהרמקולים המדפיים יקבלו את ההגברה של הרמקולים הקדמיים.

אפשרות אחד לעשות זאת זה כל פעם לחבר את הזוג שאני רוצה לשמוע בו (במדפיים או בלוויניים) אבל זאת דרך מסורבלת.

עכשיו חשבתי שאולי אפשר לחבר את המדפיים לחיבורי הB ואז כשאני רוצה לשמוע במדפיים, פשוט ללחוץ על כפתור B.

אולי פשוט תסבירו מה נותנת האופציה הזאת של חיבורי רמקולים A/B ואז אני אבין לבד אם אפשר לעשות זאת...

פורסם

נראה לי שלא הבנתם אותי

אני רוצה לעשות דבר כזה- לחבר את כל המערכת של ה5.1 לחיבורים שלה ברסיבר ולשמוע איך שבא לי.

בנוסף לזה אני רוצה לחבר זוג רמקולים מדפיים

ומתי שבא לי אני אשמע בכל המערכת 5.1 או שאני אשמע רק במדפיים בסטיראו.

הכוונה שהרמקולים המדפיים יקבלו את ההגברה של הרמקולים הקדמיים.

אפשרות אחד לעשות זאת זה כל פעם לחבר את הזוג שאני רוצה לשמוע בו (במדפיים או בלוויניים) אבל זאת דרך מסורבלת.

עכשיו חשבתי שאולי אפשר לחבר את המדפיים לחיבורי הB ואז כשאני רוצה לשמוע במדפיים, פשוט ללחוץ על כפתור B.

אולי פשוט תסבירו מה נותנת האופציה הזאת של חיבורי רמקולים A/B ואז אני אבין לבד אם אפשר לעשות זאת...

a/b ממתג רק קידמיים

אז כדי לשמוע מוזיקה נגיד

אתה תצטרך להעביר שיטת השמעה לסטריאו ורק אז למטגד בין a/b

פורסם
  • מחבר

ואם אי אשאיר את זה על סראוונד כשהמדפיים הם בחיבור B ואני אלחץ על כפתור B אז אני אשמע את המדפיים כקדמיים ואת שאר המערכת של הלוויניים?

ומה היתה המטרה של היצרן כשהוא הוסיף את האפשרות הזאת?

פורסם

ואם אי אשאיר את זה על סראוונד כשהמדפיים הם בחיבור B ואני אלחץ על כפתור B אז אני אשמע את המדפיים כקדמיים ואת שאר המערכת של הלוויניים?

למה אתה חושב שמישהו פה טלפת? :P

אם תשאיר על B אתה תמשע קדמיים מהמדפים ואת כל השאר (חוץ מהקדמיים של הסטליטים) כפי שהם מורים להיות

פורסם

המטרה היתה להוסיף רמקולים נוספים קטנים (הכוונה שהקידמיים הראשיים יהיו חזקים וגדולים - A ,וBיהיו קטנים)

בכדי להוסיף אפקט במצבי ה DSP של המגבר .

אופציה נוספת היא לעשות שמגבר אחד ישלוט על שני חדרים (כך שאם אתה בסלון רואה סרט אז A ואם אתה בחדר השינה ורוצה לשמוע מוזיקה אז מחברים את הרמקולים בחדר השינה לB ) וכך יחסך מימך ההוצאה של קניית מגבר נוסף לבית .

חלק מהמגברים מגיעים עם שלט שיכול לתפקד דרך קיר (בד"כ ימאהה)

פורסם
  • מחבר

אז כאילו זה נורות להחליט אם לשמוע מהמדפיים או מהלוויניים= אני יכול לעשות את מה שרציתי

וכשמים על B, אז המגבר "לוקח" את ההגברה של הA ומעביר אותו אליהם?

עריכה: האפשרות לחבר שני זוגות של רמקולים קדמיים לA/B תלויה בעכבה שלהם? או שלא משנה מה היא תהיה זה יפעל?

פורסם

B מיועד לרוב למגברי אוזניות, אגב.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי אותך?

אם זה לאוזניות אז למה יש עוד זוג חיבורי רמקולים מאחורה?

פורסם

חיבור B מיועד להגברה ע"י מגברי אוזניות. כי המגבר לא מסוגל לעמוד בלחץ להגביר את הכל באותו זמן, אז הוא יוציא אות חלש יותר לB, שיוגבר במגבר חצוני.

פורסם

אני לא מסכים איתך , רוב מגברים שיכולים לעמוד בקלות במיתוג זוג רמקולים נוסף .

את מה שאתה אמרת לא שמעתי בחיים !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים