פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים שלום כולם קניתי מחשב חדשCORE 2 DOU2GB RAMATI 1950XTX INTEL 965 CHIPSETוהורדתי ויסטה למעבדי 64 ביטאז אני מתקין ואז זה עושה ריסטרט למחשב רושם שהוא מסיים את ההתקנה ואחרי זה יש לי מסך שחור ואני לא יכול לעשות כלום ולא רואים כלום איך לתקן את זה נ.ב זה ויסטה RC1עוד משהו עשיתי תיקון עלייה יש כזה דבר כשעולים אם הדיסק לא זוכר איך הגעתי לזה וזה אמר לי שהמחשב לא מסוגל לתקן את הבעיה
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים אתה יכול אולי לשנות קצת את הניסוח כדי שיהיה אפשר להבין יותר טוב מה הבעייה?באותה הזדמנות, שנה את הכותרת ל"בעייה בהתקנת ויסטה".
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים מחבר אוקיי אז ככה...קניתי מחשב חדשCORE 2DOU INTEL 965ATI X1950XTX 2GB RAM וזה נראה לי מספיק בשביל להריץ ויסטה RC1אז צרבתי את הIMAGE על DVD, הפעלתי את המחשב דרך הDVD עשיתי INSTALL NOW אחרי שהוא סיים את INSTALLING UPDATES הוא עושה ריסטרט (הוא כותב שהוא עושה וזה בסדר) וזה הוא עולה לCOMLETING INSTALLTION מחכה כמה זמן כאילו מסיים להתקין ואז עובר למסך שחר עם הסימן הזה _ מהבהב בצד שמאל למעלה, וכשעושים ריסט בוא עולה רק למסך שחור בלי אפילו הסימן הזהאשמח לטיפים להתקנת עמית
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים בגרסאות אחרות(נניח BETA2 או משהו כזה) זה גם עושה לך את הבעיה הזאת?בעיקרון עם הRC1 זה נתקע גם לי לפעמים במהלך ניסיונות התקנה,וצריך לחכות קצת זמן,אפילו 15 דקות.
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים מחבר חיכיתי כמה שעות וזה לא עבד ויש לי רק RC1...יש פתרונות?הסתדרתי... רק בשביל כולם עדיף להתקין את ויסטה מהכרטיס מסך של הלוח אם אם יש... הבעיה הייתה כנראה שהוא לא זיהה את הATI
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים זה רק בשלבים שהמערכת עוד לא יצאה,אבל סוף החודש כשהמערכת תצא נראה לי כבר זה יזהה חומרה כמו שצריך
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים מחבר כן... תאמת יש הרבה מה לתקן בויסטה, גם הביצועים פחות טובים וישן המון באגים אבל סך הכל מערכת מכובדת מאודהבעיה שהיא העתקה של הMAC OS למקנטישואים שביננו...
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים לגבי הביצועים זה ברור שצריכה להיות עלייה במשאבי מערכת,והאמת זאת עלייה די נמוכה יחסית בהשוואה לוינדוס 95 עד XP (שזה 6 שנים) וגם מXP עד ויסטה זה 6 שניםואם משווים את האחוזים של העלייה אז הXP הוא כבד רצר והויסטה היא מערכת קלה מאוד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.