עבור לתוכן

בעייה בהתקנת ויסטה

Featured Replies

פורסם

שלום כולם קניתי מחשב חדש

CORE 2 DOU

2GB RAM

ATI 1950XTX

INTEL 965 CHIPSET

והורדתי ויסטה למעבדי 64 ביט

אז אני מתקין ואז זה עושה ריסטרט למחשב רושם שהוא מסיים את ההתקנה ואחרי זה יש לי מסך שחור ואני לא יכול לעשות כלום ולא רואים כלום איך לתקן את זה

נ.ב זה ויסטה RC1

עוד משהו עשיתי תיקון עלייה יש כזה דבר כשעולים אם הדיסק לא זוכר איך הגעתי לזה וזה אמר לי שהמחשב לא מסוגל לתקן את הבעיה

פורסם

אתה יכול אולי לשנות קצת את הניסוח כדי שיהיה אפשר להבין יותר טוב מה הבעייה?

באותה הזדמנות, שנה את הכותרת ל"בעייה בהתקנת ויסטה".

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז ככה...

קניתי מחשב חדש

CORE 2DOU

INTEL 965

ATI X1950XTX

2GB RAM וזה נראה לי מספיק בשביל להריץ ויסטה RC1

אז צרבתי את הIMAGE על DVD, הפעלתי את המחשב דרך הDVD עשיתי INSTALL NOW אחרי שהוא סיים את INSTALLING UPDATES הוא עושה ריסטרט (הוא כותב שהוא עושה וזה בסדר) וזה הוא עולה לCOMLETING INSTALLTION מחכה כמה זמן כאילו מסיים להתקין ואז עובר למסך שחר עם הסימן הזה _ מהבהב בצד שמאל למעלה, וכשעושים ריסט בוא עולה רק למסך שחור בלי אפילו הסימן הזה

אשמח לטיפים להתקנת עמית

פורסם

בגרסאות אחרות(נניח BETA2 או משהו כזה) זה גם עושה לך את הבעיה הזאת?בעיקרון עם הRC1 זה נתקע גם לי לפעמים במהלך ניסיונות התקנה,וצריך לחכות קצת זמן,אפילו 15 דקות.

פורסם
  • מחבר

חיכיתי כמה שעות וזה לא עבד ויש לי רק RC1...

יש פתרונות?

הסתדרתי... רק בשביל כולם עדיף להתקין את ויסטה מהכרטיס מסך של הלוח אם אם יש... הבעיה הייתה כנראה שהוא לא זיהה את הATI

פורסם

זה רק בשלבים שהמערכת עוד לא יצאה,אבל סוף החודש כשהמערכת תצא נראה לי כבר זה יזהה חומרה כמו שצריך

פורסם
  • מחבר

כן... תאמת יש הרבה מה לתקן בויסטה, גם הביצועים פחות טובים וישן המון באגים אבל סך הכל מערכת מכובדת מאוד

הבעיה שהיא העתקה של הMAC OS למקנטישואים שביננו...

פורסם

לגבי הביצועים זה ברור שצריכה להיות עלייה במשאבי מערכת,והאמת זאת עלייה די נמוכה יחסית בהשוואה לוינדוס 95 עד XP (שזה 6 שנים) וגם מXP עד ויסטה זה 6 שניםואם משווים את האחוזים של העלייה אז הXP הוא כבד רצר והויסטה היא מערכת קלה מאוד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים