פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים מערכת ההפעלה WINXP HOME. "מחשב ראשי" - הכוונה למחשב שמחובר לאינטרנט, וזה בעצם מה שמעניין אותי במחשב השני (אבל גם הדפסה). הבעיה היא, שעד שאני לא מתחבר ממש לאחר החשבונות המחשב הראשי, לרשת במחשב המשני יש בעיות חיבור (במלים אחרות, זה לא מחובר). מה אני יכול לעשות כדי לאפשר להתחבר למשאבים של המחשב, בלי ממש להיכנס לחשבון? כלומר, שיהיה אפשר רק לדאוג שהמחשב עובד, וזה מספיק. תודה על כל עזרה תוספת: אולי זה משנה, ונראה לי שזה ברור מאליו - אבל בכל זאת.. המחשבים מחוברים דרך כבל מוצלב ישירות.
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים אתה יכול לעשות AutoLogon למשתמש המסוים. בשביל זה אפשר להשתמש בכלי TweakUI של מיקרוסופט (זה Power Tool ידוע)
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים מחבר תודה רבה, אני אנסה את זה בכל מקרה, אם יש למישהו רעיון אחר, בלי להיכנס ממש לחשבון ספציפי, אני אשמח. כי הייתי מעדיף בכל זאת להגיע לאותו תפריט של משתמשים בהתחלה. עידכון: זה עובד, למרות שזה קצת מסורבל לטעמי... בכל מקרה, יש באתר של מיקרוסופט בקטגוריית PowerToys הרבה דברים נחמדים. יש שם OpenCommandPromtHere שזה תוסף שמאפשר בהקלקה ימנית, כמו שהשם אומר, מסוף - שזה יכול להיות מאוד נוח בהרבה מקרים. יש שם מחשבון משוכלל (תמיד תהיתי למה המחשבון של ווינדוס כזה מוגבל). יש שם משהו שמאפשר כאשר לוחצים על ALT+TAB לראות ממש ברור את החלון אליו אמורים לעבור. בקיצור, היה שווה להיתקל בבעיה הזאת
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים * ולמרות שזה מסורבל לטעמך, בהתחשב שרק ככה זה עובד, וזה דיי הגיוני, זה פתרון דיי יעיל לדעתי.
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים WINDOWS מאתחל את כרטיסי הרשת רק כשתמחבר משתמשלכן אתה חייב להתחבר לאחד המשתמשים בשרת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.