עבור לתוכן

רשת מתחברת למחשב משני רק לאחר כניסה לחשבון

Featured Replies

פורסם

מערכת ההפעלה WINXP HOME.

"מחשב ראשי" - הכוונה למחשב שמחובר לאינטרנט, וזה בעצם מה שמעניין אותי במחשב השני (אבל גם הדפסה).

הבעיה היא, שעד שאני לא מתחבר ממש לאחר החשבונות המחשב הראשי, לרשת במחשב המשני יש בעיות חיבור (במלים אחרות, זה לא מחובר).

מה אני יכול לעשות כדי לאפשר להתחבר למשאבים של המחשב, בלי ממש להיכנס לחשבון? כלומר, שיהיה אפשר רק לדאוג שהמחשב עובד, וזה מספיק.

תודה על כל עזרה :)

תוספת:

אולי זה משנה, ונראה לי שזה ברור מאליו - אבל בכל זאת..

המחשבים מחוברים דרך כבל מוצלב ישירות.

פורסם

אתה יכול לעשות AutoLogon למשתמש המסוים. בשביל זה אפשר להשתמש בכלי TweakUI של מיקרוסופט (זה Power Tool ידוע)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, אני אנסה את זה :xyxthumbs:

בכל מקרה, אם יש למישהו רעיון אחר, בלי להיכנס ממש לחשבון ספציפי, אני אשמח. כי הייתי מעדיף בכל זאת להגיע לאותו תפריט של משתמשים בהתחלה.

עידכון:

זה עובד, למרות שזה קצת מסורבל לטעמי... בכל מקרה, יש באתר של מיקרוסופט בקטגוריית PowerToys הרבה דברים נחמדים.

יש שם OpenCommandPromtHere שזה תוסף שמאפשר בהקלקה ימנית, כמו שהשם אומר, מסוף - שזה יכול להיות מאוד נוח בהרבה מקרים. יש שם מחשבון משוכלל (תמיד תהיתי למה המחשבון של ווינדוס כזה מוגבל). יש שם משהו שמאפשר כאשר לוחצים על ALT+TAB לראות ממש ברור את החלון אליו אמורים לעבור. בקיצור, היה שווה להיתקל בבעיה הזאת :)

פורסם

:)

* ולמרות שזה מסורבל לטעמך, בהתחשב שרק ככה זה עובד, וזה דיי הגיוני, זה פתרון דיי יעיל לדעתי.

פורסם

WINDOWS מאתחל את כרטיסי הרשת רק כשתמחבר משתמש

לכן אתה חייב להתחבר לאחד המשתמשים בשרת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים