עבור לתוכן

בעיה בחיבור רשת ביתית בתצורת ICS

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי 2 מחשבים ניידים:

אחד מתוצרת LG (יחסית ישן, מלפני 3 שנים בערך - דגם ZEBRA או משהו כזה) והשני IBM R51. בשניהם מע' הפעלה WIN XP HOME.

ברצוני לחבר את המחשבים ברשת ביתית בתצורת ICS על מנת לשתף את חיבור האינטרנט. יש לי מודם בחיבור USB ובין 2 המחשבים כבל מוצלב. הגדרתי את הכל לפי המדריך באתר NETCHIEF, אך כאשר אני מחבר את 2 המחשבים בעזרת הכבל המוצלב, אני מקבל הודעה של קישוריות מוגבלת (אתם מכירים את ההודעה) במחשב ה-IBM. במחשב ה-LG רשום כי ה-LOCAL AREA CONNECTION מקושר. עבדתי לפי המדריך לבעיית קישוריות מוגבלת באתר NETCHIEF, אך כל הפתרונות שהוצעו שם לא צלחו.

הבעיה היא כנראה במחשב ה-IBM, כיוון שה-LG היה כבר מוחבר ברשת כזו עם מחשב אחר (נייח עם WIN2000) ולא הייתה כל בעיה.

אשמח לרעיונות לפתרון....

הקישורים שבהם השתמשתי:

http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htm

http://www.netcheif.com/Articles/LimitCnct/LimitCnct.htm

פורסם

איזה מודם יש לך?

פורסם

אני לא מכיר את המדריך המדובר, אבל אתה יכול להיעזר במדריך שיש כאן בסטיקי.

פורסם

בהגדרות חומרה של הכרטיס רשת בתגיד ADVANCED

תנסה לשנות את הCONNECTION TYPE

AUTO SENSE

100MB FULL DUPLEX

100MB

10MB FULL DUPLEX

10MB

תנסה ותגיד מה יצא

קורה בלפטופים ישנים

פורסם
  • מחבר

קודם כל, לא חשוב סוג המודם כי הבעיה ביר ב-LOCAL AREA CONNECTION, בלי קשר לאינטרנט.

בנוגע להצעה בנוגע למחשבים ישנים - הלפטופ עם הבעיה הוא בן שנה... אבל אני אנסה את זה ואחזיר תשובה - פשוט המחשבים בדירה של אחי ואני לא שם כרגע...

פורסם

קודם כל, לא חשוב סוג המודם כי הבעיה ביר ב-LOCAL AREA CONNECTION, בלי קשר לאינטרנט.

אל תמהר בבקשה להסיק מסקנות. זה אומנם לא נשמע טריוויאלי, אך לי לדוגמא, לפי שרכשתי נתב חדש, הייתה לי רשת בייתית מבוססת ICS ומודם Terayon שהחיבור שלו למחשב (באמצעות חיבור ה-USB או הרשת) לא איפשר שיתוף האינטרנט באמצעות תוכנת ה-ICS, מה שאושר גם ע"י הטכנאים של הכבלים (זה מה שקורה כשמחליטים לייבא מודמים קוראנים), רק ע"י הפסקת חיבור ה-LAC, חיוג לאינטרנט והפעלת ה-LAC מחדש שיתוף האינטרנט הצליח.

פורסם

אבל זה לא קשור למודם כי הבעיה יכולה להופיע גם אם המודם בכלל לא מחובר

פורסם
  • מחבר

אכן Xthread צודק - הבעיה מופיעה כאשר אני מחבר את הכבל המוצלב בלי קשר למודם של האינטרנט. הבעיה היא לא לשתף את האינטרנט אלא בכלל ליצור את ההתקשרות בין 2 המחשבים....

פורסם

התגובה הזו אומרת שלא הצלחת לחבר בינהם? גם אם ניסית לשנות את הגדרות החומרה של הכרטיסים?

פורסם
  • מחבר

מצטער Xthread על שלא הייתי ברור... עדיין לא ניסיתי את התעתך משום שהמחשב הוא של אחי ואני לא נמצא איתו, ולכן כל מה שמציעים לי לנסות לוקח זמן (עד שאני תופס אותו בזמן נוח) ולכן עוד לא החזרתי תשובה להצעה. ברגע שאדבר איתו, אעדכן...

פורסם

זאת הייתה טעות שלי

פרח מזכרוני.. אכן הזכרת לפני כן שהמחשבים הם אצל אחיך

טעות שלי לא שלך ...

סליחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים