עבור לתוכן

מישהו מכיר את חברת STAREX לזכרונות???

Featured Replies

פורסם

אשמח לשמוע דעה לפני קנייה, הציעו לי 2GB זיכרון שלהם...

פורסם

זיכרון של 2GB זה מעל ל-1000 שקל

אני לא הייתי מתפשר על חברה במוצר של 1000 שקל

פורסם

אשמח לשמוע דעה לפני קנייה, הציעו לי 2GB זיכרון שלהם...

STAREX? לא שמעתי עליהם מאולם... תברר עליהם קצת חומר\ביקורות\אם יש להם אתר או לא, אתה לא רוצה ליפול על חברה ג'נרית. אם אין עליהם חומר בכלל או שהביקורות לא משבחות, לך על חברות במחיר דומה כמו TWINMOS\AENEON\CRUCIAL...

זיכרון של 2GB זה מעל ל-1000 שקל

אני לא הייתי מתפשר על חברה במוצר של 1000 שקל

גם אני לא, 2GB (כלומר שניי מקלות של ג'יגה בתצורת DUAL CHANNEL) אמורים לעלות בסביבות ה-1200, וגם זה במהירות יחסית נמוכה והשבבים לא משהו באוברקלוק, מחיר של זכרונות טובים ואמינים גם בתנאים קיצוניים (חרוז !) (כלומר אוברקלוקינג) מתחיל ממשהו כמו 1500...

פורסם
  • מחבר

אשמח לקבל הצעות לזיכרונות איכותיים בטווח של 1500

פורסם

אשמח לקבל הצעות לזיכרונות איכותיים בטווח של 1500

זכרונות רגילים או זכרונות לאוברקלוק?

פורסם
  • מחבר

שיהיו תואמים לOC אבל אני לא מתכוון לשבור שיאים...

תודה

פורסם

שיהיו תואמים לOC אבל אני לא מתכוון לשבור שיאים...

תודה

גם אני לא, לשבור שיאים זה למטורפים, לעומת זאת אוברקלוק ביצועים (כלומר, אוברקלוק שייתן לך ביצועים נוספים ללא מחיר נוסף משמעותי) זה לדעתי אוברקלוק אמיתי. דבר אחרון, איזה חנות אתה מעדיף?

עריכה : בחריגה קטנטנה של 60 שקל אפשר זוג של כאלה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1926_2162&products_id=14262 (לא בהכרח מהחנות הזאת) , PQI ידועים ביכולות OC טובות

עריכה 2: תשכח מההצעה הקודמת, אלה מצוינים !!! http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5849 , אני בעצמי קונה כאלה ומתכנן OC. הם אומנם לא ה-HZ המעולים אבל גם הם יעשו מספרים יפים...

פורסם

ולפי מה בדיוק אתם ממליצים על זכרון לפני שאתם שואלים אם הוא צריך DDR או DDR2 ??

חבל שבנאדם שלא מבין יזמין ויתקע פתאום עם סטיקים לא מתאימים..

פורסם

ולפי מה בדיוק אתם ממליצים על זכרון לפני שאתם שואלים אם הוא צריך DDR או DDR2 ??

חבל שבנאדם שלא מבין יזמין ויתקע פתאום עם סטיקים לא מתאימים..

האמת, צודק...

אני רגיל שאנשים מבקשים DDR II...

אז SH9696, אתה צריך DDR או DDR II? אם זה DDR II, הזכרונות שנתתי יתאימו בול. אם זה DDR... נחשוב על לחצות את הנהר כשנגיע אליו ! (או איך שאומרים את זה)

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על ההענות...

אני צריך זכרונות DDRII למחשב חדש שאני קונה, אני רוצה להיכנס לעולם הOC כי אני דיי חדש בנושא.

אני קונה את המחשב מיבואן בבני ברק - "טיצ'ר סופט" (רוצה לקנות רק שם - לקוח מרוצה שלהם שנים בדר"כ אפס תקלות ואמינים), הזכרונות שיש להם זה STAREX, KINGSTON ו CROSSAIR (נורא יקרים)...

אני לא בטוח אם כדאי לפצל את הקנייה...

מה כדאי לעשות???

פורסם

קחו לכם חדר ותעברו לפרטי

פורסם
  • מחבר

קחו לכם חדר ותעברו לפרטי

זה לא נשמע טוב קחו לכם חדר ותעברו לפרטי... ::)

פורסם

זה לא ממש חשוב איך זה נשמע,שלא ידברו על זה פה כי זה בנגד החוקים.

בכל מקרה גם לא היתי קונה גינגסטון.

מה שהיתי עושה זה לקנות את המחשב שלך משם ואת הזכרונות ממקום אחר ואח"כ מתקין לבד. אין דבר יותר קל מאשר ל"התקין" זכרונות במחשב.

הסיבה ששמתי את המילה להתקין במרכאות היא שפשוט צריכים להכניס את זה למקום ללחוץ וזה נכנס ובזה נגמר הסיפור,אפילו אי אפשר לקרוא לזה התקנה.

פורסם

לא יודע מה איתכם , אבל מישהו פה נראה לי משוחד : :lol:

[attachment deleted by admin]

פורסם

אוי אתה כבר מתחיל לדבר שטויות.

היום בדיוק החלפתי ת'תמונה כי היא מוצאת חן בעייני וזה הכל.לא קניתי אף פעם זכרונות מהחברה הזו,לא ספקים,לא אקנה בקרוב,לא מת עליהם ולא כלום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים