עבור לתוכן

מקלדות? לעבודה ומשחקים | תקציב - 250 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני יודע שזה לא ממש קשור לפורום הזה, אבל זה הפורום שהכי מתאים לזה מכיוון שלא מצאתי מקום אחר, וזה חלק ממפרט מפואר מאוד.

אני מחפש מקלדת מקצועית ונוחה מאוד, שתחזיק מעמד הרבה זמן... בעקיר לעבודה אבל חייב גם למשחקים.

דברים שאני לא רוצה: אלחוטי, ומקלדת מתפצלת (שיש רווח בין G וH בשביל לעקל תמקלדת וכו'... לדוגמא: http://hwzone.co.il/reviews/nek4000/5/).

אישית אני חשבתי על ZBoard אבל יש לזה הרבה חסרונות, ולפי דעתי אפשר למצוא הרבה יותר טובים.

בנוסף... אני רוצה שלמקלדת יהיה הרבה אופציות למעלה, בעיקר לשליטה על המוזיקה.

תודה רבה. NaNg.

עריכה: אני רושם תקציב מכיוון שמחייבים, אם הייתם מכירים אותי הייתם יודעים שאין לי תקציב ומצדי יש לי מלא כסף, להשקיע על מה שאפשר.

שימושים כבר רשמתי... אבל אני אדגיש שוב. המחשב עצמו נבנה למשחקים ולעבודה כאחד. מצד אחד אני עובד הרבה, בכתיבה (קודים וכו'), מצד שאני אני גם משחק אבל אני לא צריך מקלדת מיוחדת מאוד לגיימרים (כמו רייזר, עם האופציה ל10 מקשים)....

בגלל זה אני מציב תקציב סמלי של 250 ש"ח, כדי שהמקלדת תיהיה טובה ובכל זאת תקבל מענה טוב למחיר.

בנוסף, אני מבקש קישורים, למקלדות ולא רק שמות... זה יעזור לי נורא.

תודה רבה. NaNg.

פורסם

לא חסר לך אופציות מצד LOGITECH או MICROSOFT..

תעשה חיפוש קטן בחנויות תמצא המון דגמים..

תראה מה +- מתאים לצרכים שלך (מבחינת כפתורי שליטה וכו)..

ובגדול מה התקציב..?

פורסם

תוסיף תקציב ושימושים לכותרת, או שהת'רד ינעל. הכותרת אינה אינפורמטיבית ונוגדת את חוקי הפורום.

פורסם

Logitech Media Elite

פורסם

יש את הלוגיטק G15 שהיא מטורפת.

פורסם

Logitech G15 זו מקלדת מושלמת למשחקים אבל יקרה בטירוף בארץ מסיבה כלשהי...

אתה לא יודע עד כמה מסך LCD על המקלדת שימושי עד שיש לך אחד. ;D

פורסם
  • מחבר

שונתה הכותרת והוסף(הודגש יותר נכון) הצרכים.

אני מבקש שנית לשלוח קישורים, זה בקשה, זה לא הכרח (אל תתחילו לצעוק עלי בגלל זה... ותתחילו להבין תהבדל)

תודה. NaNg.

פורסם

ה-G15 לא נכנסת לך בתקציב. האמת, בתקציב הזה אני לא מכיר איזה מקלדת מיוחדת.

פורסם
  • מחבר

לא אמרתי שאני צריך מקלדת מיוחדת... ולפי דעתי אפילו ZBoard נכנס פה...

אם תסתכל על התגובה שרשמתי היית מבין שזה לא רק 250 ש"ח.... קרא טוב...

אני חוזר שנית... אני בסך הכל צריך מקלדת טובה ונוחה בעיקר לכתיבה אבל גם למשחקים (שלא כל הקטע יהיה רק משחקים כי אז זה לא נוח לכתיבה), עם פונקציות למעלה, בעיקר של סאונד.

פורסם

אני לא אוהב כ"כ את הZ. היא לא נוחה לכתיבה ולא מצטיינת במשחקים, לדעתי.

בתקציב הזה אני ממליץ לך לחפש איזה מקלדת מולטימדיה של לוג'יטק. תבחר כמה שאתה אוהב, זה יעזור לי לעזור לך.

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים