עבור לתוכן

צריך עזרה בקניית לוח אם + מעבד

Featured Replies

פורסם

לא מבין כלום בלוחות אם, מעבדים או אוברקלוק.

רק שיהיה עם PCI-Express לכרטיס מסך. אותו אני כבר אבחר לבד.

אני חייל אז שיהיה בערך עד 1000 ש"ח.

פורסם

אנחנו מדברים על 1K לשנייהם...

אם כן אז לוח בסוקט AM2 כמו DFI Infinity NF4-M2 או Abit KN9-S ומעבד כמו סמפרון 2800/3000 אמור להיכנס בתקציב הנ"ל..

פורסם
  • מחבר

אפשר לקבל עוד הצעות?

מה ההבדל בין כל ה Opteron, Sempron, Athlon?

יש כל כך הרבה סוגים והכל כלכך מבלבל...

עקרונית אני רוצה לשדרג את המחשב כי גיליתי פתאום ששלי כבר זקן מדי כדי להריץ את Neverwinter Nights 2.

פורסם

איזה מחשב קיים יש לך = תן מפרט קיים.

ותקציב של 1000 שקל בשביל לוח אם + מעבד זה מעט בימינו וזה יתן לך אויר, אם בכלל, לכמה חודשים בלבד לפני שגם הוא יהיה מיושן..

פורסם
  • מחבר

Asus A7S motherboard

AMD Athlon XP 2000+ 1.6Ghz

Radeon 9100 64mb

ram 768MB

ענתיקה, אני יודע. אבל הוא שירת אותי מצויין עד עכשיו. אני לא גיימר כבד אבל אני מעריץ מושבע של Neverwinter Nights ועוד כמה משחקים ברמה טכנולוגית דומה והוא הריץ לי אותם יופי. עכשיו כשיצא NWN2 אני אפילו לא יכול להריץ אותו :\

את הכרטיס מסך אני מחליף ב GeForce 6600gt

בזיכרון אני לא אגע בנתיים

פורסם

הזיכרון שלך לא יתאים ללוח בסוקט AM2.

פורסם

אין לך ממש אופציה לשדרוג.. המחשב שלך מיושן מידי לדברים שנמכרים היום . וגם אם יש אופציה בכמה רכיבים - לא שווה את ההשקעה.

אני במקומך הייתי מחפש לי מחשב מיד שניה אם יש לך בעית תקציב.. או לסרוגין, קונה רכיבים מיד שניה ומרכיב מחשב..

יש לך כאן באתר מדור יד שניה, תסתובב שם קצת ותראה אולי תראה משהו מעניין..

פורסם
  • מחבר

מה לגבי לוח אם Asus a8s-x

ומעבד Athlon 64 X2 3800

כן, אני יודע שזה חורג מהתקציב אבל אני רוצה לדעת אם היחס של יעילות\מחיר הוא גבוה.

ועדיין אוכל להשאר עם שני מקלות ה DDR1 שלי, לא?

פורסם

הייתי מעדיף ASRock 775Dual-VSTA עם E6300

פורסם

ועדיין אוכל להשאר עם שני מקלות ה DDR1 שלי, לא?

אמרת שיש לך 768MB זיכרון, אז אם אין לך שני מודולים מיוחדים בנפח של 384MB כל אחד (ואני לא חושב שיש בכלל מודולים כאלו, אני מניח שיש לך 256MB + 512MB), אתה לא תוכל לעבוד בערוץ כפול, ותפסיד ביצועים.

פורסם
  • מחבר

אמרת שיש לך 768MB זיכרון, אז אם אין לך שני מודולים מיוחדים בנפח של 384MB כל אחד (ואני לא חושב שיש בכלל מודולים כאלו, אני מניח שיש לך 256MB + 512MB), אתה לא תוכל לעבוד בערוץ כפול, ותפסיד ביצועים.

כן, אני יודע. כל הקטע עם Dual Channel וזה. אני אשדרג את הזיכרון טיפה מאוחר יותר.

הייתי מעדיף ASRock 775Dual-VSTA עם E6300

מה זאת החברה הזאת? אמרו לי ש Asus הכי טובים בלוחות אם. יש לי לוח של Asus כרגע. לא היו שום בעיות איתו.

ונראה לי שהוויכוח על Intel vs AMD הוא נצחי אז רוב הסיכויים אני אבחר את הזול מבינהם.

פורסם

ASRock היא חברת בת של ASUS שאמורה לספק פיתרונות זולים ויעילים לשוק הבינוני ומטה..

והשילוב שליאור הציע יביא לך יותר ביצועים ואפשרויות לשידרוג עתידי..

פורסם
  • מחבר

אהא. הבנתי.

עוד איזה משהו קטן. מה ההבדל בין E6300 BOX ל E6300 TRAY ?

חוץ מההבדל של ה 100שקל.. מה עדיף?

פורסם

box מגיע עם קירור מקורי לעומת TRAY שמגיע ללא קירור.

פורסם

השאלות הנפוצות הן לא בגדר נר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים