עבור לתוכן

Apex DVX-811 - לא קורא קבצים שנוספו לדיסק

Featured Replies

פורסם

אתמול קניתי DVD פשוט של Apex מדגם DVX-811, צרבתי על דיסק DVD שני סרטים ולא סגרתי אותו, הרצתי את הדיסק ב-DVD והכל עובד כשורה. החלטתי לצרוב לאותו דיסק עוד שני סרטים (יש מקום), אבל כשאני מכניס את הדיסק ל-DVD, הוא מזהה רק את שני הסרטים הקודמים - למישהו יש מושג מה הבעיה ואיך ניתן לסדר אותה? את הסרטים צרבתי כ-Data DVD.

פורסם

הDVD הפשוטים האלה בד"כ עושים בעיות עם DVD שנצרב כMULTISESSION, יש אותה בעיה גם אצלי עם DVD של AKIRA.

פורסם
  • מחבר

הבנתי, לא נורא - נצרוב על דיסקים רגילים או שקודם נאסוף כמה סרטים.

פורסם

אתה צורב עם NERO ? כי אני מקבל כול הזמן אזהרות שDVD שנצרבו כMULTISSESSION לא יעבדו על כול קורא DVD, בגלל זה הפסקתי לצרוב ככה.

אגב, זה שהוא קורא כמה קבצי DIVX על אותו DVD זה כבר יפה, אצלי אפילו זה לא עובד :-\

פורסם

אגב, זה שהוא קורא כמה קבצי DIVX על אותו DVD זה כבר יפה, אצלי אפילו זה לא עובד :-\

שמתי לב שבצריבת 2 פרקים של סדרה אין בעיה אבל במספר קבצי סרטים ה-DVD לא קורא את הדיסק.

הפיתרון הוא לצרוב ב-Nero את הקבצים כ- DVD Video Files.

פורסם

אם אני מבין נכון אתה בעצם ממיר avi לvob - זה משהו שאני לא רוצה לעשות כי זה תופס יותר מקום.

פורסם

לא הבנת נכון- אני לא נוגע בכלום.

תשאיר את הקבצים כמו שהם ותפריט ה-Nero תבחר את אופציית הצריבה תחת Photo and Video תמצא את האופציה: Burn DVD-Video files

זה הכל, פשוט תוסיף את הקבצים ותצרוב.

פורסם
  • מחבר

תגידו, כשאני צורב על CD רגיל סרט כ-VCD - זה מוריד מהאיכות של התמונה?

אני מרגיש שהאיכות תמונה בסרטים שיש לי עם דיסק DVD טובה יותר מסרטים שיש לי על CD כ-VCD.

אולי אני טועה והאיכות של הסרט שצרבתי ל-DVD פשוט טובה יותר, לא יודע.

פורסם

אני לא בטוח ב-100%, אבל לפי מה שאני זוכר DVD יותר איכותי מכיוון שבצריבת VCD/SVCD שיטת הקידוד היא שונה מבחינת הפריימים... אז כן אמור להיות הבדל בצריבת דיסק VCD לעומת דיסק DVD.

ובכל מקרה, תוספת של עוד כשקל כדי לצרוב על דיסק DVD לעומת CD רגיל לא אמורה לגרום לך להתלבטות גדולה מדי... נכון? ;)

פורסם

לא הבנת נכון- אני לא נוגע בכלום.

תשאיר את הקבצים כמו שהם ותפריט ה-Nero תבחר את אופציית הצריבה תחת Photo and Video תמצא את האופציה: Burn DVD-Video files

זה הכל, פשוט תוסיף את הקבצים ותצרוב.

אוקיי,סבבה.

פורסם
  • מחבר

אני לא בטוח ב-100%, אבל לפי מה שאני זוכר DVD יותר איכותי מכיוון שבצריבת VCD/SVCD שיטת הקידוד היא שונה מבחינת הפריימים... אז כן אמור להיות הבדל בצריבת דיסק VCD לעומת דיסק DVD.

ובכל מקרה, תוספת של עוד כשקל כדי לצרוב על דיסק DVD לעומת CD רגיל לא אמורה לגרום לך להתלבטות גדולה מדי... נכון? ;)

כנראה שאני אצרוב את הסרטים על דיסקים של DVD, זה יוצא אפילו זול יותר - 6 סרטים על דיסק DVD אחד שמחירו כ-2.2 ש"ח (כ-0.4 ש"ח לסרט), לעומת סרט אחד ב-VCD על דיסק CD שמחירו כ-0.8 ש"ח ואיכות תמונה פחות טובה. חיסכון של 50%.

פורסם

מדיות DVDR בפורמט המינוס לא מתמודדות טוב עם multisession.

פורסם

מדיות DVDR בפורמט המינוס לא מתמודדות טוב עם multisession.

בדיוק מה שרציתי להגיד!

ה APEX811 מכשיר מדהים! (במיוחד אחרי עדכון קושחה לא רשמי שיש באינטרנט. אם מותר לפרסם פה פורמים אחרים אין לי בעיה לרשום פה)

אגב אני צורב עם מולטיסשן על DVD-RW ואין שום בעיה. אבל על DVD-R זה ידוע שיש בעיה עם מולטיסשן... רק מחשב יכול לקרוא את המולטיסשן עד כמה שאני יודע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים